Spanska Turistbyrån

Spaniens Kulturarvsnatten 12 September

Dela

La Noche del Patrimonio är ett kultur- och konstevenemang som anordnas för tredje gången i år och där alla 15 UNESCO-skyddade världsarvsstäder i Spanien deltar. Lördag 12 september går det av stapeln och det streamas live.

I en mycket speciell natt belyses stadslandskapet i alla spanska världsarvsstäder med en spektakulär firande som är öppet för alla. Ibiza, Córdoba, Santiago de Compostela och Toledo är några av städerna det firas i.

Världsarvsplatserna håller sina dörrar öppna långt in på småtimmarna och erbjuder guidade turer, extrautställningar, musik och teater. Allt gratis. Gator och torg förvandlas för denna natt till scener där internationellt kända artister uppträder. 

Tredje omgången av Kulturarvsnatten kommer att hållas 12 september och du kan få kika in via www.theheritagenight.com. Under hela natten sänds speciella program med visningar över de mest intressanta arvsplatserna och tittarna får också se streamade föreställningar och uppträdanden med kända spanska artister inom ramen för Dansfestivalen Escena Patrimonio.

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Länkar

Om

Spanska Turistbyrån
Spanska Turistbyrån
BOX 7634
103 94 Stockholm

https://www.spain.info/en/

Turespaña – Spaniens Institut för Turism är ett organ som fått i uppdrag av den spanska staten att marknadsföra Spanien som en turistdestination. Turespaña bedriver sin verksamhet genom ett nätverk av 33 strategiskt placerade turistbyråer runt om i världen som interagerar lokalt med resebranschens olika aktörer, opinionsbildare och resenärer.     

Spanska Turistbyrån i Stockholm, som är Turespañas kontor i Sverige, har till uppgift att bistå den  spanska turismsektorn genom marknadsföring av Spanien med hjälp av olika arrangemang som riktas till så väl verksamma inom resesektorn (presentationer, workshops, vidareutbildningar för agenter, deltagande i mässor mm) som till allmänheten (reklamkampanjer, aktiviteter i sociala medier och event), och genom analys och marknadsrapporter. För att stärka och positionera Spanien som resmål arbetar Spanska Turistbyrån även aktivt inom kommunikation och PR.

Följ Spanska Turistbyrån

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Spanska Turistbyrån

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum