Srf konsulterna

Srf konsulternas Roland Sigbladh slutar

Dela

Styrelsen för Srf konsulterna informerar härmed att Roland Sigbladh efter sex år som VD och Förbundsdirektör meddelat sin avgång på egen begäran. Han kvarstår i rollerna till dess att efterträdare är utsedd. Roland Sigbladh kommer att behålla sin roll som Förbundsdirektör fram till hösten 2023.

 Roland Sigbladh, Förbundsdirektör Srf konsulterna
Roland Sigbladh, Förbundsdirektör Srf konsulterna

– Roland har under sin tid som VD och Förbundsdirektör för Srf konsulterna lett och genomfört många viktiga insatser och åtgärder. Styrelsen är mycket tacksam för det arbete Roland lagt ner och beklagar hans beslut att lämna VD-rollen, samtidigt som vi är tacksamma för att han blir kvar som förbundsdirektör ytterligare ett år säger styrelsens ordförande Frans Blom.

– Det känns bra att efter sex år i VD-rollen nu lämna över till någon annan som kan komma in med ny energi och nya ögon för att fortsätta utveckla verksamheten. Då förbundet har god medlemstillväxt, omfattande samverkan och påverkan samt en stabil ekonomisk grund finns det mycket bra förutsättningar att ytterligare stärka branschorganisationen samtidigt som jag avslutar min yrkeskarriär, säger Roland Sigbladh.

En rekryteringsprocess för att hitta Rolands ersättare kommer att inledas inom kort.

Kontakter

Petra Lagnehag ZarsMarknadschef

Vi svarar gärna på frågor från media som rör våra ämnesområden och vår verksamhet. Varmt välkomna att kontakta oss.

press@srfkonsult.se

Bilder

 Roland Sigbladh, Förbundsdirektör Srf konsulterna
Roland Sigbladh, Förbundsdirektör Srf konsulterna
Ladda ned bild

Om

Srf konsulterna
Srf konsulterna
Drottninggatan 89
113 60 Stockholm

010-483 80 00http://www.srfkonsult.se

Srf konsulterna – Sveriges ledande branschorganisation inom redovisning, lön och rådgivning

Srf konsulterna är Sveriges ledande branschorganisation inom redovisning, lön och rådgivning.

Srf konsulterna grundades 1936 och verkar för en sund branschutveckling med fokus på nytta för företag och samhälle.

Srf konsulterna erbjuder professionell utveckling via auktorisation, branschinformation och ett stort utbud kurser med landets bästa lärare.

Srf konsulterna har 6 500 medlemmar, varav 3 500 är Auktoriserade Redovisningskonsulter och Auktoriserade Lönekonsulter, som hjälper 330 000 svenska och utländska företag att utvecklas.

Auktorisationen är en kvalitetsstämpel som står för rätt kompetens, erfarenhet och affärsnytta. Genom auktorisationen tydliggörs kvalitetssäkrade redovisnings- och lönetjänster till nytta för företagen.

Följ Srf konsulterna

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Srf konsulterna

De nordiska branschorganisationerna lanserar en gemensam standard för hållbarhetsrapportering anpassad för små och medelstora företag14.10.2021 11:53:14 CEST | Pressmeddelande

Srf konsulterna, branschorganisationen inom redovisning, lön och rådgivning, lanserar tillsammans med systerorganisationerna i Norge och Finland en ny gemensam standard för hållbarhetsrapportering. Standarden, NSRS – Nordic Sustainability Reporting Standard, är den första på marknaden som är anpassad för små och medelstora företag.

Öppet brev till Sveriges banker genom Svenska Bankföreningen: När standard riskerar att stranda2.6.2021 13:53:13 CEST | Pressmeddelande

Den 25e i månaden förväntar sig Sveriges anställda ha lönen på sitt bankkonto, oavsett vilken banklösning arbetsgivaren har valt. En förutsättning för att detta ska fungera är att uppgifter från arbetsgivarens lönesystem enkelt kan skickas in till den bank som företaget själv väljer. Därför välkomnar Srf Lönsam, Srf konsulternas samverkansgrupp med de svenska lönesystemleverantörerna, det standardiseringsarbete som pågår kring bankfilformat. Förutsättningen att lyckas är dock att standarden blir en gemensam standard.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum