Srf konsulterna

Srf konsulternas Roland Sigbladh slutar

Dela
Styrelsen för Srf konsulterna informerar härmed att Roland Sigbladh efter sex år som VD och Förbundsdirektör meddelat sin avgång på egen begäran. Han kvarstår i rollerna till dess att efterträdare är utsedd. Roland Sigbladh kommer att behålla sin roll som Förbundsdirektör fram till hösten 2023.
Roland Sigbladh, Förbundsdirektör Srf konsulterna
Roland Sigbladh, Förbundsdirektör Srf konsulterna

– Roland har under sin tid som VD och Förbundsdirektör för Srf konsulterna lett och genomfört många viktiga insatser och åtgärder. Styrelsen är mycket tacksam för det arbete Roland lagt ner och beklagar hans beslut att lämna VD-rollen, samtidigt som vi är tacksamma för att han blir kvar som förbundsdirektör ytterligare ett år säger styrelsens ordförande Frans Blom.

– Det känns bra att efter sex år i VD-rollen nu lämna över till någon annan som kan komma in med ny energi och nya ögon för att fortsätta utveckla verksamheten. Då förbundet har god medlemstillväxt, omfattande samverkan och påverkan samt en stabil ekonomisk grund finns det mycket bra förutsättningar att ytterligare stärka branschorganisationen samtidigt som jag avslutar min yrkeskarriär, säger Roland Sigbladh.

En rekryteringsprocess för att hitta Rolands ersättare kommer att inledas inom kort.

Kontakter

Petra Lagnehag ZarsMarknadschef

Vi svarar gärna på frågor från media som rör våra ämnesområden och vår verksamhet. Varmt välkomna att kontakta oss.

press@srfkonsult.se

Bilder

Roland Sigbladh, Förbundsdirektör Srf konsulterna
Roland Sigbladh, Förbundsdirektör Srf konsulterna
Ladda ned bild

Om

Srf konsulterna
Srf konsulterna
Drottninggatan 89
113 60 Stockholm

010-483 80 00http://www.srfkonsult.se

Srf konsulterna – Sveriges ledande branschorganisation inom redovisning, lön och rådgivning

Srf konsulterna är Sveriges ledande branschorganisation inom redovisning, lön och rådgivning.

Srf konsulterna grundades 1936 och verkar för en sund branschutveckling med fokus på nytta för företag och samhälle.

Srf konsulterna erbjuder professionell utveckling via auktorisation, branschinformation och ett stort utbud kurser med landets bästa lärare.

Srf konsulterna har 6 500 medlemmar, varav 3 500 är Auktoriserade Redovisningskonsulter och Auktoriserade Lönekonsulter, som hjälper 330 000 svenska och utländska företag att utvecklas.

Auktorisationen är en kvalitetsstämpel som står för rätt kompetens, erfarenhet och affärsnytta. Genom auktorisationen tydliggörs kvalitetssäkrade redovisnings- och lönetjänster till nytta för företagen.

Följ Srf konsulterna

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Srf konsulterna

Öppet brev till YH-myndigheten: Högre krav på lönekompetens14.3.2023 13:00:00 CET | Pressmeddelande

Lönebranschen genomgår en stor förändring, dagens och framtidens efterfrågade kompetenser skiljer sig från de som var aktuella för ett antal år sedan. Branschen bidrar till ett hållbart samhälle och skapar bra konkurrensförutsättningar för det svenska näringslivet. Förändringar i struktur, teknik och regelverk påverkar samhället såväl som de som arbetar med löneprocessen. Samtidigt är det tydligt att förståelsen för löneprocessen och den kunskap som det kräver är avgörande i den framtida rekryteringen. Att det finns utbildningar som stärker lönekompetensen är väldigt viktigt.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum