Thon Hotels

Start för Thon Partner Hotel Kungsbron - Stockholm

Dela
Thon Hotels markerar uppstart av nya Thon Partner Hotel Kungsbron den 3 maj. Första hotellet ut i Thon Hotels ambitiösa satsning i Norden.

– Vi är glada för denna etablering i Stockholm som det första Thon Partner Hotellet i Norden utanför Norge. Stockholm är en viktig och strategisk destination för Thon Hotels.

Hotellet ligger mycket centralt precis intill Stockholms centralstation. Hotellet har 151 rum, restaurant och bar. Med detta kan Thon Hotels erbjuda alla sina koncept och sitt lojalitetsprogram till sina gäster på en väldigt viktig destination för hela Norden.Dessutom är hotellet ett bra val för sport och idrott, liksom för semester- och fritidssegmentet, säger Morten Thorvaldsen, Koncerndirektör för Thon Hotels.

Det nya partnerhotellet ligger fem minuter från Arlanda Express, tåg och tunnelbana.Hotellet harrestaurangochbar

Kungsbron Hotell står för hotelldriften

Det är Kungsbron Hotell som ansvarar för att driva partnerhotellet, som nu heter Thon Partner Hotel Kungsbron.

Kungsbron Hotell AB:s ägare Nubar Hawsho säger:

"Hotellet är ett fullfjädrat Thon Partner hotellochär etteffektivtoch brahotell med ett unikt läge i centrala Stockholm. Vi är stolta samarbetspartner tillThon Hotels och vi levererar Thon Hotels välkända koncept med ny frukost och personlig service.

Thon Partner Hotel Kungsbron kan du nu boka hotellrum på thonhotels.no och i Thon Hotels mobilapp. Hotellet är nu också en del av lojalitetsprogrammet i Thon Hotels, THON+.

Det nya partnerhotellet ligger på Västra Järnvägsgatan17 och öppnade som partnerhotell 27. april 2022.

Om Kungsbron Hotell

Kungsbron Hotell ligger i hjärtat av Stockholm.

Ett prisvärt designhotell som ligger fem minuter från centralstationen, hållplatsen för snabbtåget Arlanda Express. Alla rummen har IPTV med casting/streamingoch gratis WiFi.

Kungsbron hotell har ljudisolerade rum har ljus inredning med designermöbler i ek från GAD och kvalitetssängar från Jensen.

Personalen på Kungsbron hotell står gärna till tjänst med vägbeskrivningar eller tips om sevärdheter i närheten. Gamla stan och Stockholms slott ligger endast 1 hållplats bort med tunnelbanan. Du tar dig även enkelt till olika butiker, restauranger och museer.

Kontakter

Bilder

Morten Thorvaldsen
Morten Thorvaldsen
Ladda ned bild
Per Griwell
Per Griwell
Ladda ned bild
Nubar Hawsho
Nubar Hawsho
Ladda ned bild

Om

Thon Hotels
Thon Hotels
Stenersgata 2A
0184 Oslo

+47 23 08 00 00https://www.thonhotels.no/