Statens servicecenter

Statliga servicekontorets nya lokaler invigs på Residensgatan 17 i Vänersborg

Dela

Statens servicecenter inviger den 22 augusti det statliga servicekontorets nya lokaler på Residensgatan 17 i Vänersborg. Den nya lokalen är anpassad för att erbjuda en effektiv och trygg medborgarservice för våra besökare och medarbetare. Socialförsäkringsminister Ardalan Shekarabi besöker servicekontoret i anslutning till invigningen.

På servicekontoret får privatpersoner och företag hjälp i frågor som rör Arbetsförmedlingens, Försäkringskassans, Pensionsmyndighetens och Skatteverkets tjänster.

Medier är välkomna att besöka servicekontoret vid invigningen. Föranmälan görs till kontorsområdeschef Carina Nicander-Olsson.

Tid: Måndag den 22 augusti. Invigningen startar klockan 10.00. Socialförsäkringsminister Ardalan Shekarabi besöker servicekontoret klockan 11.00.
Plats: Residensgatan 17, Vänersborg

Mer om servicekontoren

Servicehandläggare hjälper till med frågor som rör socialförsäkringar, pensioner och skatter. Dessutom kan både arbetssökande och arbetsgivare göra spontanbesök för att få hjälp med Arbetsförmedlingens digitala tjänster.

Servicekontorens tjänster är efterfrågade och har cirka 2,2 miljoner besök årligen i hela landet. Fram till år 2023 utökar vi till 147 servicekontor.

Kontakt

Carina Nicander-Olsson, kontorsområdeschef på Statens servicecenter, tel. 072-469 04 37

E-post: Carina.Nicander-Olsson@statenssc.se

Statens servicecenters presstjänst, tel. 010-350 50 70

Nyckelord

Om

Statens servicecenter bidrar till en effektiv och tillgänglig statsförvaltning. Vi levererar administrativa tjänster till andra myndigheter och även lokal statlig service till privatpersoner och företag. Fram till år 2023 utökar vi till 147 servicekontor.

Från den 1 juni 2019 driver vi de statliga servicekontoren dit privatpersoner och företagare kan vända sig för att få information och service kring tjänster från Arbetsförmedlingen, Försäkringskassan, Pensionsmyndigheten eller Skatteverket.

Följ Statens servicecenter

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Statens servicecenter

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum