Socialdemokraternas PS Kansli

Stefan Löfven besöker Tyresö. Notera ändrad adress

Dela

På måndag 12 november besöker Stefan Löfven Tyresö och träffar kommunledningen och lokala partimedlemmar. Tillsammans med före detta statsminister Ingvar Carlsson hälsar han också på hos Tyresö FF för att uppmärksamma eldsjälar inom föreningsidrotten.

På kvällen deltar Stefan Löfven i Socialdemokraternas höstkampanj och knackar dörr tillsammans med Socialdemokraterna i Tyresö. 

Media är välkomna att följa med till Tyresö FF

Observera att adressen har ändrats.

Korrekt tid och plats är:kl.15.45, Forellhallen, Bollmora Torg 5, 135 40 Tyresö

Kontaktperson: Erik Nises, pressekreterare, 072-542 03 74

Nyckelord

Om

Socialdemokraternas PS Kansli
Socialdemokraternas PS Kansli
Sveavägen 68
105 60 Stockholm

08-700 26 83http://www.socialdemokraterna.se

Vi vill se ett starkare samhälle med mer resurser till skolan och sjukvården, högre pensioner och en kompromisslös kamp mot brotten och dess orsaker. Så bygger vi ett tryggare Sverige.

Följ Socialdemokraternas PS Kansli

Abonnera på våra pressmeddelanden.

Senaste pressmeddelandena från Socialdemokraternas PS Kansli

Uppgörelsen om utskottsposterna klar26.9.2018 16:20Pressmeddelande

Presidieplatserna i riksdagsutskotten har idag fördelats efter en överenskommelse mellan Socialdemokraterna och Moderaterna. Socialdemokraterna tilldelades åtta ordförandeposter i utskotten och Moderaterna tilldelades sju ordförandeposter. Socialdemokraterna och Moderaterna har sedan fördelat posterna tillsammans med sina respektive samarbetspartier. Viceordförandeposterna tillföll enligt uppgörelsen den part som inte har ordförandeposterna. Därmed följs och vidareutvecklas den praxis som gällt under tidigare mandatperioder och regeringar. Ett antal poster som traditionellt sett tillfaller regeringssidan respektive oppositionen kommer att omfördelas efter regeringsbildningen. Det gäller finansutskottet, konstitutionsutskottet, utrikesutskottet, försvarsutskottet och EU-nämnden. Fördelningen inom det rödgröna blocket framgår enligt nedan: Ordförande arbetsmarknadsutskottet –Socialdemokraterna Ordförande civilutskottet – Miljöpartiet Vice ordförande finansutskottet – Socialdemokraterna O

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum