Clarion Hotel Post

Steve Angello samlar in klappar till förmån för utsatta barn

Dela

Julkampanjen “Ensam julgran söker klappar” är tillbaka och likt i fjol ska Clarion Hotel Post samla in julklappar till förmån för utsatta barn och ungdomar i området. Förra året samlade Clarion Hotel Post in hundratals julklappar. Nytt för i år är att världsartisten Steve Angello hjälper till med julklappsinsamlingen.

Clarion Hotel Post
Clarion Hotel Post

Steve Angello, som själv vuxit upp utan pappa, är väl insatt i hur svårt det kan vara att växa upp med bara en förälder, särskilt vid jul. Därför valde Steve Angello redan förra året att samarbeta med hotellkedjan. I år utökar han samarbetet och kommer att hjälpa tre av storstadshotellen med att samla in gåvor, Clarion Hotel Post, Clarion Hotel Sign och Clarion Hotel & Congress Malmö Live. 

– Det som är en självklarhet för många är inte det för andra. Julen är ett tillfälle där julhysterin och jakten på julklappar tar över. Men många människor idag har ingen möjlighet att äta julbord än mindre ge sina nära julklappar. Tillsammans med Clarion Hotel kan vi hjälpa dessa människor. Hjälp oss hjälpa andra, uppmanar Steve Angello.

Alla som vill, såväl gäster som medarbetare och förbipasserande, kan enkelt bidra till julklappsinsamlingen. Konceptet är enkelt och det enda en givare behöver göra är att ta med en julklapp och lägga under granen på sitt lokala Clarion Hotel. Samtliga julklappar ska vara oinslagna, detta för att kunna garantera innehållet till barnen. Hotellet slår sedan in julklapparna innan de lämnas vidare till lokala hjälporganisationer. 

– Tillsammans med lokala organisationer kan vi göra julen lite gladare för många barn som har det svårt. Ju fler julklappar vi får in, desto fler barn får det lite bättre. Julen handlar ju om att ge, säger Maria Vallin, Passion Manager Clarion Hotel Post. 

Julklappsinsamlingen kommer att hålla på fram till den 15 december. Faktum och Räddningsmissionen är några av organisationerna som kommer och hämtar klapparna och ser till att de kommer till rätt hem. 

Om kampanjen
Det går att lämna julklappar under ensamma julgranar i lobbyn på Clarion Hotels samtliga 13 hotell runt om i Sverige.

Kontakter

Bilder

Clarion Hotel Post
Clarion Hotel Post
Ladda ned bild

Länkar

Om

Clarion Hotel Post
Clarion Hotel Post
Drottningtorget 10
411 03 Göteborg

+46 31 61 90 00http://www.clarionpost.se/

Clarion Hotel Post har uppförts i en av stadens mest anrika byggnader - det gamla Posthuset. Atmosfären är sofistikerad men samtidigt avslappnad och skapar en perfekt scen för evenemang och banketter samt blir en ny livlig mötesplats för hela Göteborg.

Hotellet erbjuder ett brett utbud av gastronomiska upplevelser med restaurang Norda där Göteborg möter New York och restaurang VRÅ, där västkusten möter Japan.

Det centrala läget i staden tillsammans med hög komfort, förstklassig design och gastronomi samt ett brett utbud av mötessalar, gör hotellet till ett naturligt val för både mindre och större konferenser. Den unika atmosfären i Posthallen med dess stora terrass med utsikt över staden erbjuder Clarion Hotel Post en miljö för stora som små evenemang.

Följ Clarion Hotel Post

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Clarion Hotel Post

Restaurang VRÅ nomineras i kategorin Kockarnas Kock, Kockarnas Krog och Sommelierernas Sommelier 20196.12.2019 12:34:36 CETPressmeddelande

I veckan släppte Restaurangvärlden de nominerade i Svenska Gastronomipriset 2019 som är en hyllning till restaurangvärldens största stjärnor. Drygt 100 kockar i hela Sverige har röstat fram de kockar och krogar som de anser vara bäst. Bland dessa utvalda stjärnor hittar vi Göteborgsprofilen Sofia B Olsson tillsammans med restaurangens sommelier Avelino Montes.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum