Clarion Hotel Post

Stjärnkocken Marcus Samuelssons firar klassisk Thanksgiving

Dela

Nordas egen stjärnkock Marcus Samuelsson kommer till Göteborg för att fira den amerikanska högtiden Thanksgiving. Under en vecka kommer samtliga av Marcus Samuelssons restauranger att bjuda in till den amerikanska högtiden.

Marcus Samuelsson
Marcus Samuelsson

Högtiden, som har blivit en av restaurangernas mest uppskattade kvällar bjuder på en meny i sann Thanksgiving-anda. På restaurang Norda firar man traditionsenligt med kalkon, pumpasoppa och efterrätt hela veckan. Varje år åker Marcus runt på sin uppskattade mat-turné till utvalda restauranger för att laga mat och sprida lite Thanksgiving glädje i höstmörkret. Marcus Samuelsson kommer tillrestaurang Norda  på Clarion Hotel Post, tisdagen den 26 november. 

Thanksgiving är en tradition som firas i hela Nordamerika med att samla släkt och vänner i tacksamhetens tecken samtidigt som man njuter av god mat och dryck.
På restaurang Norda blandar köket amerikanska smaker med lokala ingredienser. 

För mer information, menyer och bordsbokning:

Thanksgiving menyn serveras från den 25 november- 1 december

För att se menyn, klicka här: 

För att boka bord, klicka här: 

Kontakter

Bilder

Marcus Samuelsson
Marcus Samuelsson
Ladda ned bild

Om

Clarion Hotel Post
Clarion Hotel Post
Drottningtorget 10
411 03 Göteborg

+46 31 61 90 00http://www.clarionpost.se/

Clarion Hotel Post har uppförts i en av stadens mest anrika byggnader - det gamla Posthuset. Atmosfären är sofistikerad men samtidigt avslappnad och skapar en perfekt scen för evenemang och banketter samt blir en ny livlig mötesplats för hela Göteborg.

Hotellet erbjuder ett brett utbud av gastronomiska upplevelser med restaurang Norda där Göteborg möter New York och restaurang VRÅ, där västkusten möter Japan.

Det centrala läget i staden tillsammans med hög komfort, förstklassig design och gastronomi samt ett brett utbud av mötessalar, gör hotellet till ett naturligt val för både mindre och större konferenser. Den unika atmosfären i Posthallen med dess stora terrass med utsikt över staden erbjuder Clarion Hotel Post en miljö för stora som små evenemang.

Följ Clarion Hotel Post

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Clarion Hotel Post

Restaurang VRÅ nomineras i kategorin Kockarnas Kock, Kockarnas Krog och Sommelierernas Sommelier 20196.12.2019 12:34:36 CETPressmeddelande

I veckan släppte Restaurangvärlden de nominerade i Svenska Gastronomipriset 2019 som är en hyllning till restaurangvärldens största stjärnor. Drygt 100 kockar i hela Sverige har röstat fram de kockar och krogar som de anser vara bäst. Bland dessa utvalda stjärnor hittar vi Göteborgsprofilen Sofia B Olsson tillsammans med restaurangens sommelier Avelino Montes.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum