PR Direkt

Stockholm Glas & fastighetsservice – erbjuder möjligt att beställa skräddarsydda glasdörrar

Dela

Stockholm Glas & fastighetsservice har valt att satsa på skräddarsydda lösningar för att möta kundernas önskemål och behov. Numera erbjuder företaget handtillverkade glasdörrar.

Allt fler vill kunna dela av ett rum– och samtidigt släppa in mer ljus. Det finns många fördelar med att välja glasdörrar till hemmet eller kontoret. Glasdörrar har nämligen förmågan att skapa ljus i nya utrymmen, samtidigt som lugnet bevaras.

-       Det kanske låter som en ren självklarhet, men en av de primära fördelarna med glasdörrar är att de är transparenta. Glasdörrar kan få hemmet att kännas mer sammanhängande, då man från köket eller vardagsrummet kan se vad som händer i övriga rum – detta är en funktion som framför allt uppskattas bland barnfamiljer, säger Patrik Söderlind på Stockholm Glas & fastighetsservice.

I storstäderna bor folk ofta mer trångbott och många familjer upplever att de har ont om rum hemma. Allt fler upptäcker därför möjligheten att dela av ett rum med hjälp av glasdörrar.  Stockholm Glas & fastighetsservice tillverkar glasdörrar från grunden i deras verkstad. Kunder kan numera beställa hem både handtillverkade dubbeldörrar i glas, en enkel glasdörr eller skjutväggar i glas. Måtten går att skräddarsy helt efter kundernas önskemål och behov.

Stockholm Glas & fastighetsservice strävar efter att ligga i framkant inom allt som rör glasarbeten både inom design och funktion. Företagets ambition är att de ska fortsätta växa på den svenska marknaden utan att tumma på den utomordentliga kvalitet som de erbjuder sina kunder.

Om företaget

Stockholm Glas & fastighetssservice har sin bas i Saltsjö-boo, Nacka och har i dagsläget 4 stycken anställda med en samlad erfarenhet på över 30 år i branschen. De specialiserar sig inom produktion av inredningsglas som glasväggar, glasdörrar, glasräcken, duschglas, köksglas och utomhusglas till uterum, altan och växthus.

Kontakter

Bilder

Om

PR Direkt
Flaggan 1338
11674 Stockholm

010-551 75 00https://prdirekt.se/

PR Direkt hjälper företag och organisationer med PR och pressmeddelanden. Vi ser till så att viktiga nyheter får rätt spridning.

 

Följ PR Direkt

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från PR Direkt

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum