Stockholms studentbostäder, SSSB

Stockholms studentbostäder en av Sveriges bästa kommersiella webbplatser

Dela

Stockholms studentbostäders webbplats är nominerad till Sveriges bästa kommersiella webbplats av undersökningsföretaget Web Service Award. De lyfter fram flera riktigt bra webbplatser och intranät som fått toppbetyg av sina användare.

Undersökningsföretaget Web Service Award har sedan år 2000 undersökt vilka webbplatser och intranät svenskarna är mest nöjda med. De som har fått högst resultat av besökarna blir nominerade till Web Service Award – utmärkelserna till Sveriges bästa webbplatser och intranät.

Stockholms Studentbostäders webbplats, sssb.se, är nominerad i kategorin Sveriges bästa kommersiella webbplats. Den 27 januari 2021 utses vinnarna.

– Det är mycket kul att det arbete som vi lagt ner tillsammans med våra kunder, studenterna, att skapa en helt ny webb uppmärksammas. Vi har en digital uthyrningsprocess där vi förmedlar över 4000 bostäder per år och vår webb har närmare en miljon besökare per år. Därför är vår webb ett otroligt viktigt verktyg både för oss och våra kunder. Vår nya webb skapar en stor trygghet, vilket är viktigt för att studenterna ska klara sina studier, säger Ingrid Gyllfors, vd på Stockholms studentbostäder.

För ett år sedan lanserade Stockholms studentbostäders nya webb, som är viktig för kundkommunikation och kundservice.

– Den nya webbplatsen är ett jättekliv framåt för oss och vi strävar efter att ligga i framkant digitalt. Till exempel använder vi AI i sökfunktionen. Våra kunder har visat stort engagemang har bidragit till att skapa webbplatsen. Det är därför extra kul att vi blivit nominerade, säger Marlene Lundkvist, Kund och Marknadschef på Stockholms studentbostäder.

Fakta om Web Service Award

Web Service Award är ett undersökningsföretag som specialiserat sig på undersökningar av intranät, webbplatser och mobilsajter. Sedan år 2000 genomförs Web Service Indexmätningar som visar vad Sveriges Internetanvändare anser om kvaliteten på svenska företags, myndigheters och organisationers webbsatsningar. Läs mer: www.webserviceaward.com.

Kontakter

Bilder

Länkar

Om

Stockholms studentbostäder, SSSB
Stockholms studentbostäder, SSSB
Körsbärsvägen 2
114 23 Stockholm

https://www.sssb.se/

Vi har funnits i över 60 år och är störst på studentbostäder i Sverige. Vi siktar högt i enlighet med vår vision: ”Med attraktiva hem för studenter skapar vi framtid”. Vi erbjuder olika typer av studentbostäder, allt ifrån korridorsrum till ettor och familjelägenheter över hela Stockholm. Vi är en kundnära organisation med uppdraget att vara en fastighetsägare som erbjuder kåranslutna studenter i Stockholm ett trivsamt och prisvärt boende.

Vi är i dagsläget inne i en intensiv utvecklingsfas av vårt fastighetsbestånd genom nyproduktion. Dagens fler än 8 000 studentbostäder kommer att utökas de kommande åren med mål om att bygga minst 2 000 nya studentbostäder i en takt om cirka 200 per år. Just nu pågår en utbyggnad av studentbostadsområdet Lappkärrsberget, där vi ska skapa cirka 800 nya studentbostäder.

När vi beskriver oss själva säger vi att vi är ”Av studenter. För studenter. Med studenter”. Vi drivs i stiftelseform av vår ägare och grundare Stockholms studenters centralorganisation och jobbar alltid med studenten i fokus.

Följ Stockholms studentbostäder, SSSB

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Stockholms studentbostäder, SSSB

Stockholms studentbostäder bidrar med 30 000 kronor till arbetet för studenters psykiska hälsa12.12.2020 07:30:00 CETPressmeddelande

Under hösten arrangerade Stockholms studentbostäder loppet Students moving 4 health med syftet att uppmärksamma och bidra till arbetet för studenters psykiska hälsa. För varje student som sprang loppet skänkte Stockholms studentbostäder 50 kronor till organisationen Tilia. Nu står det klart att totalsumman på 30 000 kronor kommer att användas till digitala workshops om stress och prestation.

Studenter mår allt sämre psykiskt – lopp arrangeras för att vända trenden29.9.2020 07:50:00 CESTPressmeddelande

Studenter är en grupp som är överrepresenterade vad gäller psykisk ohälsa och coronapandemin har gjort problemet ännu större. För att bidra till att vända den negativa trenden arrangerar Stockholms studentbostäder tillsammans med några av de största studentkårerna loppet Students moving 4 health där de samlat in över 100 000 kronor som ska användas till att hjälpa studenter som mår dåligt.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum