Stockholms studentbostäder, SSSB

Stockholms studentbostäder prisas för starkast utveckling

Dela

Stockholms studentbostäder vann priset ”Året klättrare” i den årliga kundundersökningen Nöjd Studbo.

I fredags hölls den årliga galan för studentbostadsbranschen egna kundundersökning Nöjd Studbo. Två år i rad har Stockholms studentbostäder visat på en stark utveckling i kundundersökningen och i år får organisationen pris som ”Årets klättrare” i priskategorin stora företag. Priset delas ut till den organisation som visat på störst förbättring av kundernas övergripande nöjdhet. När många studenter sitter hemma och behovet av information kring corona varit stort har Stockholms studentbostäder lyckats möta kundernas behov med en utmärkande ökning i kategorin Service och kommunikation.

– Det är jätteviktigt för oss att våra kunder är nöjda med sin bostad och med oss. I dessa ovanliga tider känns det extra glädjande, speciellt med det stora lyftet i kommunikation. Kommunikation skapar en stor trygghet, vilket är viktigt för att studenterna ska klara sina studier, säger Ingrid Gyllfors, vd på Stockholms studentbostäder.

Kontakter

Bilder

Länkar

Om

Stockholms studentbostäder, SSSB
Stockholms studentbostäder, SSSB
Körsbärsvägen 2
114 23 Stockholm

https://www.sssb.se/

Vi har funnits i över 60 år och är störst på studentbostäder i Sverige. Vi siktar högt i enlighet med vår vision: ”Med attraktiva hem för studenter skapar vi framtid”. Vi erbjuder olika typer av studentbostäder, allt ifrån korridorsrum till ettor och familjelägenheter över hela Stockholm. Vi är en kundnära organisation med uppdraget att vara en fastighetsägare som erbjuder kåranslutna studenter i Stockholm ett trivsamt och prisvärt boende.

Vi är i dagsläget inne i en intensiv utvecklingsfas av vårt fastighetsbestånd genom nyproduktion. Dagens fler än 8 000 studentbostäder kommer att utökas de kommande åren med mål om att bygga minst 2 000 nya studentbostäder i en takt om cirka 200 per år. Just nu pågår en utbyggnad av studentbostadsområdet Lappkärrsberget, där vi ska skapa cirka 800 nya studentbostäder.

När vi beskriver oss själva säger vi att vi är ”Av studenter. För studenter. Med studenter”. Vi drivs i stiftelseform av vår ägare och grundare Stockholms studenters centralorganisation och jobbar alltid med studenten i fokus.

Följ Stockholms studentbostäder, SSSB

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Stockholms studentbostäder, SSSB

Studenterna har fått säga sitt om de nya studentbostäderna i Björkhagen25.8.2020 09:35:39 CESTPressmeddelande

Under måndagen var det projektinvigning för de 166 nya studentbostäderna som byggs i Björkhagen utanför Stockholm. Inför bygget genomförde Stockholms studentbostäder tillsammans med branschorganisationen Studentbostadsföretagen och arkitektbyrån White en stor undersökning kring hur studenter vill bo, och en del av studenternas svar ligger som grund till hur bostäderna kommer att byggas.

Långa kötider för studentbostäder trots intensivt arbete – flera behöver byggas för att möta efterfrågan6.7.2020 07:45:00 CESTPressmeddelande

Snart kommer antagningsbeskeden inför höstens studier och kön för att få en studentbostad i Stockholm är lång. Hos Sveriges största studentbostadsorganisation Stockholms studentbostäder pågår ett intensivt arbete för att så många som möjligt ska få en studentbostad. På sikt behöver Stockholm betydligt fler studentbostäder för att möta efterfrågan.

Studenter bjuds på konsert – popartisten Catharina spelar live på innergårdar5.5.2020 07:45:00 CESTPressmeddelande

När universitet och högskolor är stängda är många studenter hemma och pluggar. För att ge extra energi till studenterna bjuder Stockholms studentbostäder sina hyresgäster på konsert när popartisten och studenten från Kungliga Musikhögskolan Catharina spelar på tre olika innergårdar under torsdagen. Konserterna kan ses från studenternas hem och personal på plats garanterar att inte fler än 50 personer samlas.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum