Stockholms studentbostäder, SSSB

Stockholms studentbostäder välkomnar Björn Ribbhagen som ny projektchef

Dela

Den 14 april börjar Björn Ribbhagen som ny projektchef på Stockholms studentbostäder. Björn har flera års erfarenhet av bygg- och fastighetsbranschen och har närmast arbetat som projektutvecklare på Veidekke.

Som nytt tillskott till Stockholms studentbostäders utvecklingsresa välkomnas Björn Ribbhagen som ny projektchef. Björn har många års erfarenhet av bygg- och fastighetsbranschen och kommer närmast ifrån rollen som projektutvecklare på Veidekke. Björn har även varit anställd på Svenska Bostäder som projektledare för en rad studentbostadsprojekt. Genom sitt arbete på Svenska Bostäder har Björn tidigare haft kontakt med Stockholms studentbostäder och Malin Söderman, projekt- och teknikchef hos Stockholms studentbostäder, ser fram emot Björns ankomst.

 Jag ser verkligen fram emot att börja jobba tillsammans med Björn. Det känns speciellt intressant då jag tror att vi kommer komplettera varandra väl både vad gäller personlighet och kunskap. Det främjar ett dynamiskt samarbete och jag tror att vi tillsammans med övriga på Stockholms studentbostäder kan fortsätta resan att hela tiden förbättra framtida hemmiljöer för både dagens och morgondagens studenter, säger Malin.

Stockholms studentbostäder är den största förmedlaren av studentbostäder i Sverige. För att kunna ge plats åt fler studenter innefattar Stockholms studentbostäders utveckling bland annat det pågående projektet med 800 nya bostäder på Lappkärrsberget, vilket är ett steg närmare målet om att ha över 10 000 studentbostäder inom de närmaste åren. Vidare byggs även 166 studentbostäder i Björkhagen. 

–  Jag ser fram emot alla spännande projekt som Stockholms studentbostäder har. Det ska bli roligt att träffa alla nya kollegor och tillsammans påverka hur framtidens studentbostäder ska byggas, kommenterar Björn.

Kontakter

Bilder

Länkar

Om

Stockholms studentbostäder, SSSB
Stockholms studentbostäder, SSSB
Körsbärsvägen 2
114 23 Stockholm

https://www.sssb.se/

Vi har funnits i över 60 år och är störst på studentbostäder i Sverige. Vi siktar högt i enlighet med vår vision: ”Med attraktiva hem för studenter skapar vi framtid”. Vi erbjuder olika typer av studentbostäder, allt ifrån korridorsrum till ettor och familjelägenheter över hela Stockholm. Vi är en kundnära organisation med uppdraget att vara en fastighetsägare som erbjuder kåranslutna studenter i Stockholm ett trivsamt och prisvärt boende.

Vi är i dagsläget inne i en intensiv utvecklingsfas av vårt fastighetsbestånd genom nyproduktion. Dagens fler än 8 000 studentbostäder kommer att utökas de kommande åren med mål om att bygga minst 2 000 nya studentbostäder i en takt om cirka 200 per år. Just nu pågår en utbyggnad av studentbostadsområdet Lappkärrsberget, där vi ska skapa cirka 800 nya studentbostäder.

När vi beskriver oss själva säger vi att vi är ”Av studenter. För studenter. Med studenter”. Vi drivs i stiftelseform av vår ägare och grundare Stockholms studenters centralorganisation och jobbar alltid med studenten i fokus.

Följ Stockholms studentbostäder, SSSB

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Stockholms studentbostäder, SSSB

Långa kötider för studentbostäder trots intensivt arbete – flera behöver byggas för att möta efterfrågan6.7.2020 07:45:00 CESTPressmeddelande

Snart kommer antagningsbeskeden inför höstens studier och kön för att få en studentbostad i Stockholm är lång. Hos Sveriges största studentbostadsorganisation Stockholms studentbostäder pågår ett intensivt arbete för att så många som möjligt ska få en studentbostad. På sikt behöver Stockholm betydligt fler studentbostäder för att möta efterfrågan.

Studenter bjuds på konsert – popartisten Catharina spelar live på innergårdar5.5.2020 07:45:00 CESTPressmeddelande

När universitet och högskolor är stängda är många studenter hemma och pluggar. För att ge extra energi till studenterna bjuder Stockholms studentbostäder sina hyresgäster på konsert när popartisten och studenten från Kungliga Musikhögskolan Catharina spelar på tre olika innergårdar under torsdagen. Konserterna kan ses från studenternas hem och personal på plats garanterar att inte fler än 50 personer samlas.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum