Stödkonsert till Musikhjälpen i S:t Olai kyrka

Dela

Svenska kyrkan i Norrköping stödjer Musikhjälpen. I S:t Olai kyrka arrangeras en stödkonsert där besökaren får skänka en valfri summa till Musikhjälpen.

Från utställningen Barn och arbete hör inte ihop. Foto: Matilda Eklöf
Från utställningen Barn och arbete hör inte ihop. Foto: Matilda Eklöf

Konserten hålls torsdag 16 december kl 18.30. Många medverkande och gäster, bland annat Jesper Andersson, Rickard Widerström, Peter Trygg, Viveka Tjälve, Malin Singelsö, Björn Larsson, Henning Plath, från Power of Love ungdomsgrupp, Nifflarna (mellanstadiegrupp).

Fotoutställning med Nifflarna på temat "Barn och arbete hör inte ihop", med foto av Matilda Eklöf, där barnen poserar i alldeles för stora arbetskläder, för att visa på orättvisorna med barnarbete.

Svenska kyrkan i Norrköping låter intäkterna från ljusbärarna i vissa utvalda kyrkor gå till Musikhjälpen under en period.

Här finns länk till Svenska kyrkan i Norrköpings övriga program, där intäkterna oavkortat går till Musikhjälpen. www.svenskakyrkan.se/norrkoping/musikhjalpen

Kontakt:

Jenny Stenberg, kantor
jenny.stenberg@svenskakyrkan.se / 011-241432

Emma Bruno, församlingspedagog (om Nifflarnas fotoutställning)
emma.bruno@svenskakyrkan.se / 011-241421

Bilder

Från utställningen Barn och arbete hör inte ihop. Foto: Matilda Eklöf
Från utställningen Barn och arbete hör inte ihop. Foto: Matilda Eklöf
Ladda ned bild

Om

Svenska kyrkan Norrköping
Svenska kyrkan Norrköping
Nya Rådstugugatan 7
601 04 Norrköping

+46(11)241000https://www.svenskakyrkan.se/norrkoping

Kyrkan finns till för dig.

Svenska kyrkan Norrköping vill vara en närvarande och öppen kyrka som ger möjlighet till eftertanke, tro och engagemang. Vi är en gemenskap och ett stöd i glädje och sorg. Vi finns med i vardagen liksom vid livets stora skiften, både hemma och långt bort. 

Svenska kyrkan i Norrköping har fyra församlingar, Borgs församling, Kolmårdens församling, S:t Johannes församling och S:t Olofs församling. Här finns också Diakonicentrum - DC som är en mötesplats och samtalsmottagning för ungdomar och unga vuxna. I Norrköpings pastorat finns även en kyrkogårdsförvaltningen, ett kansli och en utvecklingsenhet.

Tillsammans består Svenska kyrkan i Norrköping av ca 80 000 medlemmar, 25 kyrkor, 23 kyrkogårdar, 7 kapell och flertalet församlingshem och andra verksamhetslokaler.

Vi vill medverka till att Norrköping blir en bra plats att leva på för alla, vi vill vara där människor är. Kyrkan finns till för dig.

Följ Svenska kyrkan Norrköping

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Svenska kyrkan Norrköping

Nattvandring under studentveckan19.5.2022 08:05:00 CEST | Pressmeddelande

För femte året i rad kvälls- och nattvandrar Elevhälsan och Svenska kyrkan i Norrköping under studentveckan. Under sex kvällar och nätter finns vi som vuxenstöd och har med oss vatten och plåster. Nattvandringen är ett samarbete där vi hjälps åt tillsammans med andra aktörer som utbildningskontoret, friskolorna, socialtjänsten, polisen och räddningstjänsten. Diakon Maria Bard från Svenska kyrkan samordnar insatsen.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum