Strängnäs stift

Stor barndag på stiftsgården Stjärnholm

Dela
Omkring 280 barn är anmälda till barndagen "Noas ark" på stiftsgården Stjärnholm imorgon. - Vi har inte kunnat bjuda in till barndag på två år så det här ska bli fantastiskt roligt, säger Cecilia Sundqvist, projektledare för dagen.
Foto: Magnus Aronsson/IKON
Foto: Magnus Aronsson/IKON

Dagen riktar sig till barn i åldern 0-6 år, tillsammans med deras ledare, föräldrar eller annan vuxen. På programmet står en minimusikal om Noas ark och berättelsen kommer även att genomsyra dagens pyssel och aktiviteter. Dagen bjuder på barnens kyrka, ponnyridning, rörelsesånger, lek, fiskdamm, ansiktsmålning, föreställning, korvgrillning med mera.

Tid och plats: Tisdag 17 maj 2022 kl 10-14 på Stiftsgården Stjärnholm.

För mer information:
Cecilia Sundkvist
pedagog
cecilia.sundkvist@svenskakyrkan.se
Tel 0152-234 86

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Foto: Magnus Aronsson/IKON
Foto: Magnus Aronsson/IKON
Ladda ned bild

Om

Strängnäs stift
Strängnäs stift
Box 84,
64522 Strängnäs

+46(152)23400http://www.svenskakyrkan.se/strangnasstift

Strängnäs stift är ett av Svenska kyrkans 13 stift. Biskop sedan 2015 är Johan Dalman. Stiftet omfattar Närke och Södermanland. Strängnäs stift har 72 församlingar och över 170 kyrkor. Stiftskansliets uppgift är att stödja och stimulera församlingsverksamheten, samt förvalta stiftets jord, skog och fonder. Högsta beslutande organ är stiftsfullmäktige. Genom domkapitlet prövas om beslut är fattade enligt kyrkoordningen.

Följ Strängnäs stift

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Strängnäs stift

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum