EVRY

Stor framgång för EVRY i Radars senaste undersökning

Dela

(Stockholm, 16. juni 2016) Den årliga Radarundersökningen är den största och bredaste undersökningen gällande kundnöjdhet och upplevd kvalitet hos landets IT-leverantörer. Mer än 650 kunder har svarat på undersökningen som genomförts under första halvåret 2016. mätningen visar att EVRY hamnat på en andraplats i kategorin Konsulttjänster.

I samma kategori placerade sig EVRY på en femteplats i fjol, och har nu klättrat till en andraplacering.

"Den senaste rapporten från Radar bekräftar ett förtroende för EVRYs strategi och vårt ökade fokus på kunden. Den digitala transformationen sker med rekordfart och slutanvändarna förväntar sig ständigt nya och förbättrade tjänster. EVRYs ambition är att vara en pådrivare i utvecklingen med ett tydligt fokus på att kombinera teknisk kompetens och affärsvärde som gör att våra kunder styrker sin position som innovativa och ledande på sina respektive marknader", säger Sverigechef Fredrik Almén i EVRY.


"Resultatet av Radars undersökning är en stor inspiration för oss alla för att fortsätta att stärka vår position på marknaden. Genom att vara nära kunden både geografiskt och kulturellt, men framför allt genom vår djupa insikt i marknadens utveckling, de branscher och affärsprocesser som våra kunder står inför, har vi en unik position", säger Fredrik Almén. 

"EVRY har en spetskompetens när det gäller att omvandla innovation till faktiskt värde i form av bättre och mer effektiva tjänster. Vi har ett långsiktigt partnerskap med våra kunder, och med proaktiva och engagerade medarbetare har vi alla möjligheter för en fortsatt framgång", avslutar Almén.

Nyckelord

Kontakter

Länkar

Om

EVRY
EVRY
Ekensbergsvägen 113
171 79 Solna

+46 10 588 00 00https://www.evry.se

Om EVRY

EVRY är ett ledande IT-företag på den nordiska marknaden med lokal närvaro på 50 orter. Genom en hög verksamhetskompetens från en rad branscher skapar EVRY värde för våra kunders affärer samtidigt som vi bidrar till utvecklingen av samhället. Vi hjälper våra kunder att få konkret nytta av IT genom hela värdekedjan, från lösningar och konsulttjänster till outsourcing.

EVRYs ungefär 9 000 medarbetare kombinerar lokal närvaro med en global leveransmodell och är ett bevis på att nordiska kunder får bäst service av dem som har en sann förståelse för nordiska företags förutsättningar och utmaningar. EVRY har en årlig omsättning på nästan 13 miljarder SEK och ägs av investmentbolaget Apax. Den svenska verksamheten har en årlig omsättning på ca 3,6 miljarder SEK och finns på 25 orter med 2 300 medarbetare.

 

 

 

Följ EVRY

Abonnera på våra pressmeddelanden.

Senaste pressmeddelandena från EVRY

EVRY ASA: Fortsatt omsättningstillväxt och kraftigt förbättrad marginal jämfört med föregående år1.11.2017 11:25Pressmeddelande

(Fornebu den 1 november 2017) EVRY rapporterade en ökad omsättning samt ökade marginaler för det tredje kvartalet 2017 jämfört med samma kvartal föregående år. Företaget har upplevt positiv intäktstillväxt inom alla affärssegment under tredje kvartalet 2017 och de förbättrade marginalerna är resultatet av en effektiv affärsmodell och genomförandet av alla strategiska åtgärder som har inletts de senaste kvartalen.

EVRY ingår avsiktsförklaring om köp av Samlink för att stärka sin position i den finska bankmarknaden29.3.2017 11:32Pressmeddelande

(Oslo/Helsinki 29. mars 2017) EVRY har tecknat en avsiktsförklaring och är i exklusiva diskussioner om att förvärva Oy Samlink Ab, en ledande leverantör av IT-lösningar till banker i Finland. Som en del av dessa diskussioner kommer 50 banker, som i dag betjänas av Samlink, välja EVRYs kärnbankslösning som framtida IT-plattform. Ambitionen är dessutom att växa vidare i den finska marknaden.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum