Bingolotto

Streaplers i BingoLotto

Dela

Streaplers har 60 årsjubileum och firar dessa fantastiska år med ett besök hos BingoLotto den 19 maj! BingoLotto som ju alltid haft en särskild plats i hjärtat för dansband ser fram emot att gästas av ett av Sveriges främsta och största dansband genom tiderna!

Streaplers bildades i Kungälv 1959 och var från början ett popband, men utvecklades senare till ett renodlat dansband. Bandet debuterade på Lorensbers Cirkus med originalmedlemmarna tvillingarna Göran och Håkan Liljeblad, Lasse Larsson, Mats Alfredsson och Gert Lengstrand. Det stora genombrottet fick de dock då låten ”Diggety Doggety” går in som tvåa på Sveriges Radios Tio i Topp. 

Efter genombrottet gick karriären uppåt för bandet som under åren haft en mängd listettor på Svensktoppen, sålt silver- och guldskivor, blivit tilldelade Guldklaven för Årets Dansband och varit Sveriges mest bokade orkester. 

I dag är ingen av originalmedlemmarna kvar i bandet, men allt som oftast gästar bandets klassiska tvillingpar Göran och Håkan bandet och så även i BingoLotto den 19 maj 2019 kl. 18.00 där de kommer att prata både minnen och musik.

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Om

Bingolotto
BingolottoOm Folkspel

Folkspel är föreningslivets eget spelbolag med ett enda syfte; att generera pengar till Sveriges föreningsliv. Med produkterna BingoLotto, Sverigelotten och BingoLottos Julkalender har Folkspel sedan starten 1991 genererat 16 miljarder kronor till föreningarna inom de 70 riksorganisationer som är medlemmar.

Följ Bingolotto

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Bingolotto

Säsongstart med killarna från Oh What A Night i BingoLotto1.1.2020 07:00:00 CETPressmeddelande

Individuellt är de fyra av Sveriges absolut främsta musikalartister. Tillsammans utgör männen från "Oh What A Night" och ”Jersey Boys” en sprakande het kvartett. Till våren beger sig David Lindgren, Peter Johansson, Robert Rydberg och Bruno Mitsogiannis ut på en rikstäckande turné, i hopp om att återigen förvandla ögonblick till evighet! Den 5 januari, kl 18.00 i TV4, gästar de BingoLottos säsongspremiär.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum