Jönköpings kommun

Strömsbergs förskola 1 stängs tillfälligt

Dela

På grund av hög frånvaro hos personal och barn har verksamhetschefen för förskolan beslutat att tillfälligt stänga Strömsbergs förskola 1 från och med torsdagen den 1 april till och med den 9 april. Förskolan räknar med att kunna öppna igen den 12 april.

Berörda vårdnadshavare har, eller kommer inom kort, att bli informerade på telefon om beslutet. Förskolan följer utvecklingen och i slutet av vecka 14 kommer vårdnadshavare att informeras via Vklass om förskolan öppnas igen på planerat datum.

Då utbildningsförvaltningen valt att tillfälligt stänga förskolan har de vårdnadshavare som berörs av stängningen rätt till ersättning från Försäkringskassan, även om barnet inte är sjukt eller sprider smitta.

Om skolor och förskolor stänger på grund av coronavirusutbrottet har personer som jobbar inom samhällsviktig verksamhet rätt till barnomsorg.

Nyckelord

Kontakter

Kontakt:
Peter Lindström, verksamhetschef grundskola
036-105403

Ann-Charlotte Heydecke, rektor
036-102527

Bilder

Om

Jönköpings kommun
Jönköpings kommun

551 89 Jönköping

036-105000https://www.jonkoping.se/

I Jönköpings kommun arbetar omkring 12 000 medarbetare för att ge våra 142 600 invånare välfärd och service av hög kvalitet. Läs mer om våra verksamheter på kommunens webbplats.

Följ Jönköpings kommun

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Jönköpings kommun

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum