Consid

Studentambassadör till Consids Karlastadkontor

Dela
It-konsultbolaget Consid växer i rekordfart. För att locka unga talanger till bolaget anställer Karlstadkontoret nu en studentambassadör.

Consid Karlstad har haft en explosionsartad tillväxt sedan bolaget slog upp portarna till kontoret 2020 – inom en tvåårsperiod räknar man med att ha ett 70-tal anställda.

För att säkratillgången på kompetens och främja nätverkandet med studenterna på Karlstad Universitet blir Consid nu första bolag med att anställa en studentambassadör.

Isac Gunnarsson studerar it-design på Karlstad Universitet och kommer att jobba både mot universitetet och campus för att skapa en brygga mellan Consid och studenterna.

– Det roligaste med att bli studentambassadör är att få vara en del av företaget och vara med och bidra med mina kunskaper. Det ska bli riktigt roligt att få vara med på denna resa och bidra till att Consid uppnårytterligare mål samt fortsätter att etableras och växa på nya fronter, säger Isac Gunnarsson.


Studentambassadören kommer också ha en viktig roll i planeringen och genomförandet av till exempel studentevents, arbetsmarknadsdagar, after works, lunchseminarier och hackathon-kvällar.

– Isac kommer att få en inblick i hur det är att arbeta hos oss på Consid och kommer att kunna dela med sig av erfarenheter och upplevelser från sina egna studier, säger Diana Kalfas, somjobbar med HR och rekrytering i Karlstad.

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Om

Consid
Consid
Lillsjöraden 22
553 20 Jönköping

036-12 02 10https://consid.se/

Consid är ett av Sveriges snabbast växande företag och är verksamt inom it- och kommunikation. Företaget finns på 34 orter i Sverige och i Norge. Företaget omsatte 2021 1,52 Msek och har 1 500 anställda. 

Följ Consid

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Consid

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum