Bingolotto

Succé för BingoLottos Uppesittarkväll 2016

Dela
Ingvar gjorde ett strålande program tillsammans med alla gäster och skänkte glädje till många vinnare.
 

BingoLottos Uppesittarkväll i TV4 den 23 december gav mer än 40 miljoner kronor till svenskt föreningsliv.

BingoLottos Uppesittarkväll är en tradition som växer sig starkare för varje år. Med en försäljning på 3 miljoner sålda lotter genererades 40 miljoner kronor till svenskt föreningsliv.

- Vi får gå tillbaka till tidigt 2000-tal för att hitta siffror i närheten av dessa säger Henrik Lindroth, marknadschef, Folkspel

För mer frågor vänligen kontakta 
Henrik Lindroth, marknadschef Folkspel 031-345 90 14, 0730-91 44 22 henrik.lindroth@folkspel.se.

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Om

Bingolotto
BingolottoOm Folkspel

Folkspel är föreningslivets eget spelbolag med ett enda syfte; att generera pengar till Sveriges föreningsliv. Med produkterna BingoLotto, Sverigelotten och BingoLottos Julkalender har Folkspel sedan starten 1991 genererat 16 miljarder kronor till föreningarna inom de 70 riksorganisationer som är medlemmar.

Följ Bingolotto

Abonnera på våra pressmeddelanden.

Senaste pressmeddelandena från Bingolotto

We Are Voice med Mölndals Kammarkör i Bingolotto11.12.2018 07:00Pressmeddelande

På söndag bjuder Rickard Olsson in We Are Voice med Mölndals Kammarkör till BingoLotto. Vännerna Martin Rolinski, Simon Ljungman och Fredrik Berglund kläckte idén om We Are Voice, en gemensam mötesplats för körmedlemmar och körledare som skulle underlätta kommunikation, interaktion och repetition. We Are Voice vill få fler människor att sjunga tillsammans och är en unik konsertupplevelse där alla på konserten är medverkande, ingen är publik utan alla interagerar med varandra. Husbandet leds av Mattias Bylund och programledare är Rickard Olsson. BingoLotto – Söndag 16 december kl. 18 i TV4.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum