Bingolotto

Succé för BingoLottos Uppesittarkväll 23 december 2018

Dela

Bästa Uppesittaren sedan år 2000 och tredje bästa någonsin. BingoLottos Uppesittarkväll gav mer än 52 miljoner kronor till svenskt föreningsliv så att barn, unga och alla andra kan få vara en del av en meningsfylld fritid och få känna gemenskap och trygghet! Och detta på en enda kväll. Andra spelbolag marknadsför brett att man bidrar med mindre pengar än så på hela året och då är det kanske lätt att glömma bort föreningarnas egna spelbolag Folkspel som bidrar med hela 170 miljoner kronor senaste året där det som bäst behövs.

Foto: Johan Carlén, Folkspel
Foto: Johan Carlén, Folkspel

Att generera pengar till föreningslivet är enda anledningen till varför Folkspel finns. Och att vara ideella är inte en liten del av vår verksamhet utan det är själva grunden för den. Tycker man att svenskt föreningsliv gör Sverige bättre för alla då har man chans att påverka genom att köpa våra produkter antingen vid enstaka tillfällen såsom på Uppesittaren eller löpande under året.

Rickard gjorde ett strålande program tillsammans med alla gäster och artister och skänkte glädje till många vinnare. Fler än ofattbara 600 000 vinster har delats ut under kvällen, det är fler än 3000 vinster per minut under programmet.
BingoLottos Uppesittarkväll är en tradition som växer sig starkare för varje år och i vartannat hushåll i Sverige har det i kväll spelats på bingolotter. Med en försäljning på mer än 3 525 000 sålda lotter har det alltså bara i kväll genererats fantastiska 52 miljoner kronor till svenskt föreningsliv! Vi får gå tillbaka till år 2000 för att hitta siffror i närheten av dessa. Bingolotto skapar växtkraft för Svenskt föreningsliv.

Eslövs IF

Vi har slagit rekord i försäljning av Uppesittarlotter, vi har sålt jättemycket! Bingolotto är otroligt viktigt för oss, vi säljer varje vecka, men vi bygger större delen av vår verksamhet endast genom försäljningen av Uppesittarlotter!, Börje Hägg, Eslövs IF

Eriksbergs IF

Det var ett härligt drag kring försäljningen i år och det var riktigt roligt att sälja! Försäljningen på Uppesittaren ger viktiga intäkter som gör att vi kan fortsätta utveckla och utbilda både våra ledare och spelare, Reine Lindmark, Eriksbergs IF

Trosa Vagnhärads SK

Försäljning har gått jättebra ” alla” ville ha uppesittarlotter! Uppesittarlotten är den lott som är lättast att sälja, säger våra ledare.

Detta är en jätteviktig inkomst till föreningen, denna aktivitet ger oss mycket pengar och möjligheten att ge lagen materiel, träningstider, utbildning m.m samt möjligheten att åka på cuper, Merja Granlund, Trosa Vagnhärads SK


Folkspel är föreningslivet egna spelbolag och har genererat otroliga 16,4 miljarder kronor till Sveriges föreningsliv under de 27 år som vi har verkat. Pengar som gått rakt in i föreningarna och gett dem växtkraft. Folkspel är en ideell organiosation som har 73 riksorganisationer, spridda över hela landet som medlemmar. Allt överskott går direkt tillbaka till föreningslivet eftersom vi inte har några privata vinstintressen.


För mer frågor vänligen kontakta 

Hans Sahlin, VD Folkspel 031-345 90 04, 0738-18 12 00

Hans.sahlin@folkspel.se

Henrik Lindroth, marknadschef Folkspel 031-345 90 14, 0730-91 44 22

Henrik.lindroth@folkspel.se

Johan Lindqvist, försäljningschef Folkspel 031-345 90 36, 0702-11 53 67

johan.lindqvist@folkspel.se

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Foto: Johan Carlén, Folkspel
Foto: Johan Carlén, Folkspel
Ladda ned bild
Foto: Johan Carlén, Folkspel
Foto: Johan Carlén, Folkspel
Ladda ned bild

Om

Bingolotto
BingolottoOm Folkspel

Folkspel är föreningslivets eget spelbolag med ett enda syfte; att generera pengar till Sveriges föreningsliv. Med produkterna BingoLotto, Sverigelotten och BingoLottos Julkalender har Folkspel sedan starten 1991 genererat 16 miljarder kronor till föreningarna inom de 70 riksorganisationer som är medlemmar.

Följ Bingolotto

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Bingolotto

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum