BranäsgruppenBranäsgruppen

Succé för Branäs under sportloven

Dela

Skidanläggningarna har haft en tuff vinter, men Branäs går, trots den milda vintern, mot en bra säsong. Under sportlovsveckorna visade anläggningen i norra Värmland upp sig från sin bästa sida, med bland annat två helt fullbokade veckor.

– Det känns fantastiskt att vi kan leverera en bra produkt och locka gäster även under en lite sämre vinter. Det tyder på att vi verkligen har lyckats. Förutom att vi hade fullbokat under vecka 7 och 8 har vi redan nu slagit förra årets slutsiffra över antalet deltagare i våra aktiviteter på anläggningen.

Sportloven brukar vara skidåkningens tid, men årets vinter har varit speciell. Många skidanläggningar i de mellersta och södra delarna av Sverige har haft stängt, men i Branäs har det alltså fortsatt i samma anda som tidigare år.

– Det är klart att man till och från har märkt på vädret att det inte har varit som vanligt, men på gästerna och anläggningen överlag har det känts som en vanlig vinter. Många glada gäster och härlig skidåkning helt enkelt. Den senaste tiden har dessutom snön och kylan kommit ordentligt, vilket tillsammans med snön från snökanonerna har gett mycket fina förhållanden, säger Christoffer Lilja, platschef i Branäs.

Nu går skidsäsongen in på slutspurten med cirka en månad kvar och i Branäs laddar man bland annat för påsken.

– Det ser ut att vara bra väder framöver och jag hoppas att det håller i sig. Påsken är alltid en höjdpunkt och i år anordnar vi många aktiviteter, bland annat äggrullningstävling och påskäggsmålning. Vi får vi även besök av Huski Chocolate som tillsammans med Amigo Grande kommer att bjuda på både varm choklad och underhållning.

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Om

Branäsgruppen
Branäsgruppen
Drottninggatan 40
65225 Karlstad

054132600

Branäsgruppen är Sveriges största privatägda skidkoncern och ägare till skidanläggningarna Branäs, Kungsberget, Vallåsen, Ulricehamn Ski Center, Storstenshöjden och Tolvmannabacken.

https://www.branas.se/ 

https://www.kungsberget.se/ 

https://www.vallasen.se/ 

https://www.ulricehamnskicenter.se/ 

https://www.tolvmannabacken.se/

https://www.storstenshojden.se/

Följ Branäsgruppen

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Branäsgruppen

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum