BranäsgruppenBranäsgruppen

Succé för Sara Hector ALS Challenge

Dela

Sara Hectors välgörenhetstävling i Kungsberget den 23 mars samlade in över 100 000 kronor till förmån för ALS-forskningen.

Sara Hector framför tävlingsbacken i helgens välgörenhetsarrangemang
Sara Hector framför tävlingsbacken i helgens välgörenhetsarrangemang

Kungsbergets just nu klarast lysande världsstjärna, Sara Hector, arrangerade den 23 mars välgörenhetstävlingen Sara Hector ALS Challenge till förmån för ALS-forskningen. Tävlingen genomfördes på initiativ av Sara Hector själv och tillsammans med Kungsberget planeras tävlingen att bli ett återkommande arrangemang. 

Utöver donationer som skänktes under dagen betalade skidgästerna 100 kronor för att mäta sig mot Saras tid i storslalombanan i Kungsberget. Totalt valde fler än 300 av Kungsbergets gäster att starta i tävlingen. Utöver evig ära och tillfredsställelse över att göra gott lottades ett stort prisbord, skänkt av Saras sponsorer, ut till deltagarna. 

Det var en fullspäckad dag i Kungsberget då det i en annan del av anläggningen gjordes upp om SM-bucklan i Puckelpist. Hemmaåkaren My Bjerkman från Gefle Freestyle slog till stort med silver i singelpuckelpist och guld i parallellpuckelpist. Även hemmaåkaren Hanna Hansson presterade starkt och plockade hem brons i singelpuckelpisten. 

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Sara Hector framför tävlingsbacken i helgens välgörenhetsarrangemang
Sara Hector framför tävlingsbacken i helgens välgörenhetsarrangemang
Ladda ned bild
SM i Puckelpist avgjordes i helgen i Kungsberget
SM i Puckelpist avgjordes i helgen i Kungsberget
Ladda ned bild

Om

Branäsgruppen
Branäsgruppen
Drottninggatan 40
65225 Karlstad

054132600

Branäsgruppen är Sveriges största privatägda skidkoncern och ägare till skidanläggningarna Branäs, Kungsberget, Vallåsen, Ulricehamn Ski Center, Storstenshöjden och Tolvmannabacken.

https://www.branas.se/ 

https://www.kungsberget.se/ 

https://www.vallasen.se/ 

https://www.ulricehamnskicenter.se/ 

https://www.tolvmannabacken.se/

https://www.storstenshojden.se/

Följ Branäsgruppen

Abonnera på våra pressmeddelanden.

Senaste pressmeddelandena från Branäsgruppen

Sportlovsveckorna fullbokade i Kungsberget11.2.2019 14:19:00 CETPressmeddelande

Sportlovsveckorna 8 och 9 är fullbokade i Kungsberget sedan några veckor tillbaka. Det är en ökning från förra året då vecka 8 endast nådde 90% beläggning. I år verkar Uppsalaborna ha hittat anläggningen och även vecka 8 är nu belagd till 100%. Sportlovsveckorna är de klassiska skidåkarveckorna även om de de senaste åren fått konkurrens av såväl nyårsveckan som julveckan. Det som skiljer veckorna åt är att sportlovsveckorna bokar fullt före jul- och nyårsveckorna. -Det beror antagligen på tradition och invant beteende. Gästerna vet att sportloven kommer att boka fullt och man vill garantera sig ett visst boende, ofta samma som man hade året före. Nu har vi haft två säsonger med gynnsam julledighet och vi har haft i stort sett fullt över jul- och nyårshelgerna. Det skall bli spännande att se om beteendet blir att även de veckorna bokar tidigare till nästa säsong, säger Mikael Elford Försäljningschef för Branäsgruppen. I år har Kungsberget gjort en satsning i Danmark för att locka sportl

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum