BranäsgruppenBranäsgruppen

Succé för Ulricehamn Ski Center – premiären fullbokad

Dela

Intresset för lördagens öppning av Ulricehamn Ski Center har varit enormt och premiären är nu fullbokad.

Bilden är från en tidigare säsong.
Bilden är från en tidigare säsong.

– Det är fantastiskt vilket intresse och engagemang som finns för den här anläggningen. Det visar att det verkligen inte bara är vi som har längtat efter premiären, säger Per Johansson, platschef på Ulricehamn Ski Center.

Det är bara en dryg vecka sedan som det stod klart att premiärdatumet för anläggningen blir 16 januari, men trots detta har maxantalet gäster för premiären uppnåtts. Att anläggningen endast tar emot ett begränsat antal gäster per dag den här säsongen är en av flera coronaåtgärder.

– Vi tar till exempel beställningar i restaurangen via en app för att på så sätt minska köer och trängsel. Sen måste man även förboka en tid för att hämta ut sin hyrutrustning.

För alla skidsugna som inte hann boka premiären finns det fortfarande platser kvar på söndag. De som har köpt säsongskort är dock välkomna även under premiären.

– Det begränsade antalet gäster kan variera under säsongen, då det beror på hur mycket som är öppet, men vi har alltid med säsongskortsköparna i beräkningarna. Att det är fullbokat påverkar alltså inte dem, utan deras liftkort räknas in i totalsumman.

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Bilden är från en tidigare säsong.
Bilden är från en tidigare säsong.
Ladda ned bild

Om

Branäsgruppen
Branäsgruppen
Drottninggatan 40
65225 Karlstad

054132600

Branäsgruppen är Sveriges största privatägda skidkoncern och ägare till skidanläggningarna Branäs, Kungsberget, Vallåsen, Ulricehamn Ski Center och Storstenshöjden.

https://www.branas.se/ 

https://www.kungsberget.se/ 

https://www.vallasen.se/ 

https://www.ulricehamnskicenter.se/ 

https://www.storstenshojden.se/

Följ Branäsgruppen

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Branäsgruppen

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum