Ving Sverige AB

Succé för Vings nya koncepthotell Cook’s Club på Kreta – satsningen fortsätter med fler hotell

Dela

Thomas Cook, som Ving är en del av, öppnade i somras sitt första hotell inom det nya konceptet Cook’s Club. Nu är det klart att ytterligare åtta hotell skall öppnas under nästa år, varav Ving kommer att erbjuda fyra av dem.

Cook's Club Hersonissos Crete, foto Ving
Cook's Club Hersonissos Crete, foto Ving

Cook's Club bygger på framgångarna med det mer exklusiva botiquekonceptet Casa Cook. Men denna gång är siktet inställt på en yngre målgrupp, lite större hotell och en lägre prisnivå jämfört med Casa Cook.

Genom att kombinera bra lägen med modern design, hög kvalitet på mat och dryck och en urban atmosfär är målet att Cook’s Club ska nå en helt ny målgrupp, säger Fredrik Henriksson, kommunikationschef Thomas Cook Northern Europe/Ving.


Street food och egen cocktailbar

Det första hotellet öppnade i Hersonissos på Kreta under sommaren. Hotellet har flera olika rumstyper för att passa både för de mindra såväl som de större sällskapen. Hotellet har också ett stort fokus på mat och dryck vilket inkluderar såväl en restaurang med street food-tema, ett stort urval av veganska rätter, en läcker cocktailbar och en DJ som sätter en härlig stämning.

Nya hotell under 2019

Cook´s Club Hersonissos har fått mycket positiva omdömen från gästerna under sin premiärsäsong.

–Vi är väldigt stolta över att ha skapat ett nytt koncept som lockar en helt ny målgrupp och att vi nu dessutom kan berätta att det kommer fler hotell redan nästa år, det visar att det finns en marknad för den här typen av hotell, fortsätter Fredrik Henriksson.

De nya hotellen lanseras i Spanien, Grekland, Turkiet, Italien, Egypten, Gambia och i Bulgarien. Ving kommer erbjuda fyra av dessa hotell, det är i Alanya (Turkiet), Gambia, Kos (Grekland) och på Mallorca.

 

Om Cook’s Club:

Cook's Club är designat för den nya generationens resenärer som vill ha god mat och en semester där de får umgås med likasinnade och då gärna till bra musik. Hotellet erbjuder moderna och snyggt inredda rum för både små och stora sällskap. Poolområdet på Cook's Club Hersonissos Crete är den naturliga samlingsplatsen på hotellet. Här kan man lyssna till sköna låtar spelade av utvalda DJs och njuta av färska juicer och drinkar.

Restaurang Cantina erbjuder street food från olika delar av världen uppblandat med lokala favoriter för att skapa en spännande mix på menyn. Drinkmenyn i cocktailbaren Captain Cook är framtagen av toppbartendern David Wiedermann från Berlin.  Baren erbjuder allt från färskpressade juicer till drinkar som gärna kryddas med örter från den egna örtträdgården.

 

Kontakter

Bilder

Cook's Club Hersonissos Crete, foto Ving
Cook's Club Hersonissos Crete, foto Ving
Ladda ned bild
Installationer med konstverk pryder väggarna på Cook's Club, foto Ving
Installationer med konstverk pryder väggarna på Cook's Club, foto Ving
Ladda ned bild
Entrén till Cook's Club Hersonissos Crete, foto Ving
Entrén till Cook's Club Hersonissos Crete, foto Ving
Ladda ned bild
Avslappnad miljö på Cook's Club Hersonissos Crete, foto Ving
Avslappnad miljö på Cook's Club Hersonissos Crete, foto Ving
Ladda ned bild
Restaurang Cantina, foto Ving
Restaurang Cantina, foto Ving
Ladda ned bild

Om

Ving Sverige AB
Ving Sverige AB
Rålambsvägen 17
10520 Stockholm

https://www.ving.se/

Ving är Sveriges ledande researrangör med resor till knappt 400 resmål i cirka 60 länder. Ving arrangerar charterresor, flexibla paketresor med reguljärflyg och säljer även enskilda flygbiljetter och hotellövernattningar till den som vill resa på egen hand. Resorna säljs via internet, telefon och i utvalda resebyråer över hela landet.

Ving ingår tillsammans med Globetrotter i Ving Sverige AB och har cirka 700 000 resenärer årligen. Ving Sverige AB ingår i den internationella resekoncernen Thomas Cook Group plc som är noterad på London-börsen.

 

Följ Ving Sverige AB

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Ving Sverige AB

Nu släpps Vings Semesterrapport19.6.2019 10:57:33 CESTPressmeddelande

Nu presenteras 2019 års upplaga av Semesterrapporten som i år för första gången är nordisk. Rapporten visar bland annat att designhotell blir allt viktigare för destinationer, och så även hotellens restaurangkoncept. Hållbarhet är viktigt och den moderna paketresan är mer rätt än någonsin. Rapporten visar också att för Gen Z och Millenals är trenden att många väljer bort solbränna och festande till förmån för lokala upplevelser och tid för återhämtning.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum