BranäsgruppenBranäsgruppen

Succépremiär i Kungsberget

Dela

Det var välfyllda backar när Kungsberget öppnade rekordtidigt i lördags. Totalt var det 2 152 personer som knäppte på sig pjäxorna eller bootsen under helgen – en ökning med 33 procent från förra året.

– Backarna var fulla av nöjda gäster. Jag var själv ute och testade svängarna och det var verkligen kanonbra åkning. Att det dessutom var strålande sol gjorde saken ännu bättre. Det var jätteskoj att kunna erbjuda så bra förhållanden redan under premiärhelgen, säger Martina Svensson, platschef i Kungsberget.

Aldrig tidigare har Kungsberget öppnat i november, men efter succéstarten på säsongen kan det kanske bli fler gånger framöver. Det var dock inte bara vädret och åkningen som var en stor succé. Bokningsbeläggningen under helgen hade en ökning med 20 procent jämfört med förra året.

­– Vi har fler boenden på området i år och att bokningsbeläggningen ändå ökar så pass mycket är självklart väldigt positiva siffror. Nu går snökanonerna för fullt och vi räknar med en toppenhelg med ännu fler backar öppna nästa helg. 

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Om

Branäsgruppen
Branäsgruppen
Drottninggatan 40
65225 Karlstad

054132600

Branäsgruppen är Sveriges största privatägda skidkoncern och ägare till skidanläggningarna Branäs, Kungsberget, Vallåsen, Ulricehamn Ski Center, Storstenshöjden och Tolvmannabacken.

https://www.branas.se/ 

https://www.kungsberget.se/ 

https://www.vallasen.se/ 

https://www.ulricehamnskicenter.se/ 

https://www.tolvmannabacken.se/

https://www.storstenshojden.se/

Följ Branäsgruppen

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Branäsgruppen

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum