SUP – Den fridfulla och utmanande vattensporten

Dela

(Texten är sponsrad) Att SUP brädor har blivit så populära de senaste åren beror nog på att det är ett riktigt skönt sätt att motionera på. Det går smidigt att ta sig fram och ger en energiboostande frihetskänsla, vilket gör det till en perfekt träningsform för naturälskare! Dessutom är det en sport som passar alla, oavsett ålder eller kondition.

Köp en bräda som passar just dig

Det finns SUP brädor i olika storlekar och former, så det gäller att välja den som passar just dig bäst. Om du exempelvis vill använda din SUP bräda för långfärdspaddling är det bra om du väljer en lite längre och smalare modell, medan en mindre och bredare bräda passar perfekt för paddling i vågor eller på floder.

När du har hittat en bräda som passar dig är det dags att köpa paddeln! Paddlar finns i olika längder och material, så det gäller bara att välja den som är bekväm för just dig. Sedan är det bara att ta sig ut på vattnet och njuta av alla de sköna stunderna surfandet ger dig!

Tänk på det här innan du köper din nya SUP-bräda:

  • Vilken storlek och form passar dig bäst?
  • Hur ska du använda din bräda? För långfärdspaddling, surfing eller paddling på floder?
  • Vad för sorts material är du ute efter? Aluminium, plast eller karbonfiber?
  • Hur lång paddel vill du ha? 210 cm eller 230 cm är vanliga längder.
  • Har du test paddlat någon gång innan? Det kan vara en bra idé att prova SUP:andet innan man köper en egen bräda.
  • Vad för slags vatten ska du paddla i? Hav, sjö eller flod? Olika vatten har olika egenskaper och det påverkar hur din bräda beter sig.
  • Är det någon som kan lära dig att paddla SUP? Det är alltid bra att ha någon som vet hur man gör bredvid sig när man provar en ny sport.

Var hittar man de bästa SUP-brädor och Paddel Brädorna?

Börja med att kolla in några av de stora sportbutikerna som säljer SUP-brädor och paddlar. De flesta av dessa butiker har bra utbud och personal som kan hjälpa dig att välja rätt bräda för just dina behov. Du kan även hitta en del bra erbjudanden på nätet, men det är alltid bäst att provpaddla innan du köper en bräda så du vet att den passar dig. Kolla även in lokala surfshoppar eller butiker som säljer sportutrustning, de brukar också ha ett bra utbud av SUP-brädor.

Bilder

Om

HeymediaFölj Heymedia

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Heymedia

Din ögonhälsa13.6.2022 14:52:45 CEST | Pressmeddelande

Många människor tar sin syn för givet. Det är dock viktigt att tänka på sin syn och bry sig om sina ögon, eftersom bra syn kan göra stor skillnad i livet. Om din syn inte har förändrats så mycket, kanske du inte tänker på vad din syn kan säga om din hälsa. Men dina ögon och syn kan faktiskt visa samt berätta mycket om din allmänna hälsa, även om du inte själv upplever någon skillnad. Därför är det viktigt att ögonen undersöks regelbundet och tas om hand väl med nyttig kost och vila.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum