Bookmark Förlag

Superinfluencern Margaux Dietz bokdebuterar – Your best life blev den mest signerade boken under Bokmässan 2019

Dela

Margaux Dietz är en svensk bloggare, podcastare och YouTube-profil med över 350 000 följare bara på Instagram. Genombrottet kom när hon publicerade sin förlossningsvideo 2017 som idag har 1,4 miljoner visningar och hon blev en folkkär profil i samband med sin medverkan i Let’s Dance 2018.

Margaux Dietz utsågs till Årets influencer 2018 och mottog året dessförinnan Stora Influencerpriset. Idag är hon en av Sveriges största influencers och i sina kanaler delar hon med sig av sin vardag som ung mamma i centrala Stockholm, men gör även folkbildande projekt såsom Partitempen 2018. Ber du hennes följare beskriva henne med ett ord säger de ”glad”, en beskrivning som sådde fröet till hennes debutbok Your best life, där hon förklarar sina nio livsmotton för ett lyckligare liv.

”Bloggen, vloggen och Instagram ger glimtar i realtid av mitt liv och arbete. Men de är också obeständiga som medier. Jag ville skriva en bok för att vissa ämnen är svåra att beröra i mina andra kanaler. En bok ger utrymme åt eftertänksamhet och är också något som finns kvar och går att ta på”, säger Margaux Dietz.

”Många upplever mig som en väldigt glad person, och visst är jag det. Men det är inte något som kommit av sig självt. Självklart har även jag liksom de flesta människor ett bagage av knäckande motgångar såsom såriga relationer, familjehemligheter och smärtsamma uppbrott. Det är en fråga om inställning, aktivt arbete och självkännedom. Boken har gett mig utrymme att berätta om detta.”

”Det som gör denna bok särskilt viktig är hur Margaux visar att även om alla kan må dåligt ibland så finns det sätt att vara lycklig och sann mot sig själv”, säger förlagschef Claes Ericson.

I Your best life har Margaux Dietz skapat nio livsmotton för äkta lycka. Allt utgår från avgörande händelser i hennes eget liv.

”I en tid där psykisk ohälsa står högt på mediers dagordning vill jag vara en konstruktiv, optimistisk och peppande röst”, avslutar Margaux Dietz.

För intervjuförfrågningar vänligen kontakta:

Love Norlin
Redgert Comms
love@redgertcomms.com

För frågor om boken, kontakta förlaget enligt nedan.

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Ladda ned bild
Ladda ned bild
Ladda ned bild
Pressbild Margaux Dietz
Pressbild Margaux Dietz
Ladda ned bild
Bokomslag till Your best life av Margaux Dietz
Bokomslag till Your best life av Margaux Dietz
Ladda ned bild

Om

Bookmark Förlag
Bookmark Förlag
Kungsgatan 58
111 22 Stockholm

http://www.bookmarkforlag.se/

Förlaget för kräsna bokälskare.

BOOKMARK FÖRLAG är ett av Sveriges yngsta och starkast växande allmänutgivande förlag. Vi fokuserar på unika och dramatiska titlar som är svåra att lägga ifrån sig, och har såväl svenska som utländska författarskap. 

Följ Bookmark Förlag

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Bookmark Förlag

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum