Vision

Susann Zettergren i Örebro är årets skyddsombud

Dela

I

Foto Stina Loman
Foto Stina Loman

Susann Zettergren i Örebro är årets skyddsombud

Igår den 27 oktober var Skyddsombudets dag och i samband med det utsåg Tidningen Vision årets skyddsombud. Vinnaren till att få utmärkelsen blev Susann Zettergren, skyddsombud i Örebro kommun.

Visions medlemmar har nominerat de tävlande. Susann, som tog hem titeln Årets skyddsombud, har arbetat målmedvetet och engagerat för att skapa en bra arbetsmiljö. Hon har visat sig vara kunnig, initiativrik och ha god samarbetsförmåga.

Så här säger Susann om att ha vunnit priset:

– Jag blev överväldigad när jag fick reda på att jag hade vunnit. Det var mycket känslor som kom på en gång. Jag är stolt och glad och är chockad över att jag blev vald.

Kontaktuppgifter tillSusanne Zettergren:

Tel. 019-21 48 76

Mobil. 070-555 6861

Bilder

Foto Stina Loman
Foto Stina Loman
Ladda ned bild

Om

Vision
VisionVisions medlemmar leder, utvecklar och administrerar välfärden och jobbar i privata företag, kommuner, regioner och kyrkan. Många är också studenter med siktet inställt på arbete inom välfärden. Våra 200 000 medlemmar finns inom tusentals olika yrken och bildar tillsammans ett värdefullt nätverk. Vi är en feministisk organisation, partipoliskt obundna och ingår i TCO.

Följ Vision

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Vision

Framställan om begäran om arbetsmiljöåtgärder i Boden kommun19.11.2021 14:14:38 CET | Pressmeddelande

Visions huvudskyddsombud i Boden kommun har lämnat in en framställan om arbetsmiljöåtgärder med stöd av arbetsmiljölagen 6 § 6 a. Vision Boden har under flertalet år signalerat att arbetsmiljön inom Socialförvaltningen har många brister för både chefer och administrativ personal, vilket nu blev ännu tydligare genom den rapport som PWC tagit fram utifrån en enkätundersökning som hade 92 % svarsfrekvens.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum