Norrköpings kommun

Susanna Roback blir ny vd för Norrevo Fastigheter AB

Dela

Norrevo Fastigheter äger, förvaltar och hyr in ändamålsenliga lokaler till verksamheterna inom Norrköpings kommun. I det uppdraget ingår renovering och ombyggnad av lokaler och även byggandet av nya lokaler när sådana behov uppstår. I Norrevos fastigheter går barnen i skolan, tas gamla och sjuka om hand och människor upplever sport och kultur på nära håll. Fastigheterna rymmer även arbetsplatser till en stor del av Norrköpings kommuns cirka 11 000 medarbetare.

Susanna Roback blir ny vd för  Norrevo Fastigheter AB. Foto: Crelle.
Susanna Roback blir ny vd för Norrevo Fastigheter AB. Foto: Crelle.

– Vi glada över att vi rekryterat Susanna till att leda det fortsatta arbetet med utveckla Norrevo. Susanna har en betydande erfarenhet av att utveckla och förvalta offentliga fastigheter, säger Mårten Arnberg (S), styrelseordförande, Norrevo Fastigheter AB.

Norrevos vision och drivkraft är att skapa förutsättningar för hållbara, trygga och pedagogiska miljöer för ett levande Norrköping.

– Jag är mycket glad över att få förtroendet och möjligheten att leda Norrevo och tillsammans med medarbetare, kunder och styrelse ta nästa steg i företagets utveckling. Tillsammans ska vi skapa förutsättningar för mer hållbara, trygga och pedagogiska miljöer i Norrköping, säger Susanna Roback, tillträdande vd, Norrevo Fastigheter AB.

Susanna har en lång och gedigen erfarenhet från fastighetsbranschen. Idag är hon verksam som fastighetschef och tillförordnad vd för Lejonfastigheter AB. Tidigare har hon bland annat varit chef för FM centrum inom Region Östergötland samt regionchef och affärschef inom Riksbyggen.

Susanna Roback tillträder befattningen den 11 mars.

Kontakt:
Mårten Arnberg (S)
Titel: styrelseordförande, Norrevo Fastigheter AB
Telefon: 0738-25 41 86

Susanna Roback
Titel: tillträdande vd, Norrevo Fastigheter AB
Telefon: 013-20 52 01

__________________________________________________________________________

Avsändare: Andreas Åsenheim, presskommunikatör
Telefon: 072 584 72 15

Bilder

Susanna Roback blir ny vd för  Norrevo Fastigheter AB. Foto: Crelle.
Susanna Roback blir ny vd för Norrevo Fastigheter AB. Foto: Crelle.
Ladda ned bild

Om

Norrköpings kommun
Norrköpings kommun
Rådhuset
604 81 Norrköping

http://norrkoping.se

Följ Norrköpings kommun

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Norrköpings kommun

Pressinbjudan: Årets utdelning av stipendier och utmärkelser inom kultur och idrott15.8.2019 08:00:00 CESTPressinbjudan

Sju stipendier kommer att delas ut till personer och föreningar som utmärkt sig inom idrott- och kulturlivet i Norrköping i år. Samtidigt delas även utmärkelser till årets värdefulla idrottsförening och idrottsledare ut. Det är första gången stipendierna och utmärkelserna delas ut samtidigt och det sker under högtidliga former i samband med Norrköpings symfoniorkesters konsert med Rickard Söderberg på stora scenen i Vasaparken.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum