Lärarnas Riksförbund

Svante Tideman omvald till vice ordförande i LR

Dela

Idag valde Lärarnas Riksförbunds kongress Svante Tideman från Örebro till förste vice ordförande för ytterligare en fyraårsperiod.

– Jag är jätteglad och samtidigt hedrad att förbundet gett mig ett så stort förtroende genom att välja om mig för en ny mandatperiod. Jag ser fram emot att fortsätta arbeta för lärarnas villkor och skolans bästa. Den svenska skolan står inför många viktiga beslut och det skall bli spännande att följa detta på nära håll och till och med få möjlighet att påverka besluten är självklart extra inspirerande säger Svante Tideman nyvald vice ordförande för Lärarnas Riksförbund.

Under nästa vecka återupptas kongressen med viktiga frågor som bland annat berör arbetsmiljö/arbetstid, lön och ett förslag till en utredning om en ny organisering av lärarna.

Kontakter

Bilder

Om

Lärarnas Riksförbund
Lärarnas Riksförbund
Sveavägen 50
10369 Stockholm

070- 262 27 00https://www.lr.se/

Lärarnas Riksförbund är det akademiska förbundet som enbart organiserar behöriga lärare och studie- och yrkesvägledare. Med drygt 90 000 medlemmar är vi ett av de största förbunden inom Saco.

Följ Lärarnas Riksförbund

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Lärarnas Riksförbund

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum