Bingolotto

Sven-Bertil Taube i Bingolotto

Dela

På söndag gästas BingoLotto av albumaktuella Sven-Bertil Taube. Dessutom gästar dansbandet Perikles, även de skivaktuella med nya albumet Ett, två - let's go!

Sven-Bertil Taube 

Sven-Bertil Taube sitter på mer rutin än de flesta, verksam som han varit i närapå 70 år (!). Första skivinspelningen genomfördes 1954 och tv-debuten gick av stapeln redan 1949. Sedan dess har han hunnit med över 30 skivsläpp, ett 40-tal framträdanden i olika filmer och tv-serier – plus ett otal antal liveframträdanden runtom i världen.

Som son till en av den svenska låtskattens urfäder har Sven-Bertil förvaltat sitt arv, tagit klivet ur pappa Everts skugga och skapat sig en helt egen plats i musikhistorien. Nu är han aktuell med nytt album och på söndag uppträder han i BingoLotto.

Perikles

Dansbandet Perikles bildades i Ystad redan 1974 och det som en gång började som en fritidsaktivitet har blivit ett heltidsjobb med turnerande land och rike runt. Döpta efter en dansk ölälskare nådde bandet det stora genombrottet 1982 med låten "Var ska vi sova i natt”. I maj släpptes det trettonde albumet Ett, två – let’s go och på söndag åtnjuter vi skåningarna hos Ingvar i rutan.

Programledare är Ingvar Oldsberg och husbandet leds av Mattias Bylund

BingoLotto – Söndag 29 oktober kl. 18 i TV4.

Foto:Nicho Södling 

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Om

Bingolotto
BingolottoFolkspel är föreningslivets eget spelbolag med ett enda syfte; att generera pengar till Sveriges föreningsliv. Med produkterna BingoLotto, Sverigelotten och BingoLottos Julkalender har Folkspel sedan starten 1991 genererat 16 miljarder kronor till föreningarna inom de 70 riksorganisationer som är medlemmar. 

Följ Bingolotto

Abonnera på våra pressmeddelanden.

Senaste pressmeddelandena från Bingolotto

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum