Bingolotto

Sven-Bertil Taube och Peter Nordahl i BingoLotto!

Dela

Dags för stor Novemberfinal i BingoLotto. Rickard Olsson bjuder in den folkkäre vissångaren Sven-Bertil Taube till programmet som kommer tillsammans med arrangören och producenten Peter Nordahl. Dessutom gästar sångerskan Frida Öhrn studion. Husbandet leds av Mattias Bylund.

FotoMyra Malmberg
FotoMyra Malmberg

Sven-Bertil Taube sitter på mer rutin än de flesta, verksam som han varit i närapå 70 år. Första skivinspelningen genomfördes 1954 och tv-debuten gick av stapeln redan 1949. Sedan dess har han hunnit med över 30 skivsläpp, ett 40-tal framträdanden i olika filmer och tv-serier – plus ett otal antal liveframträdanden runtom i världen.

Sven-Bertil är aktuell med albumet Så länge skutan kan gå Vol.2 tillsammans med Peter Nordahl och precis som sin föregångare är det en kärleksfull och poetisk hyllning till pappa Everts sånger med nya inspelningar av tex Sjösalavår, Frithof Anderssons paradmarsch, Den lycklige nudisten (Nudistpolka), Brevet från Lillan, Änglamark med flera.

Dessutom gästar sångerskan Frida Öhrn programmet som är aktuell med nya singeln The Callsom släpps under hennes soloprojekt ÖHRN.

Husbandet leds av Mattias Bylund och programledare är Rickard Olsson.

BingoLotto – Söndag 25 november kl. 18 i TV4.

Nyckelord

Kontakter

Bilder

FotoMyra Malmberg
FotoMyra Malmberg
Ladda ned bild

Om

Bingolotto
BingolottoOm Folkspel

Folkspel är föreningslivets eget spelbolag med ett enda syfte; att generera pengar till Sveriges föreningsliv. Med produkterna BingoLotto, Sverigelotten och BingoLottos Julkalender har Folkspel sedan starten 1991 genererat 16 miljarder kronor till föreningarna inom de 70 riksorganisationer som är medlemmar.

Följ Bingolotto

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Bingolotto

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum