Svensk Innebandy

Svensk Innebandy släpper ny produktkatalog

Dela

Nu visar Svensk Innebandy upp samtliga rättigheter och koncept som finns att välja mellan för befintliga och nya partners – på ett helt nytt sätt. – Vår nya produktkatalog kommer att bli inspirerande för dem som vill lära sig mer om och investera i Svensk Innebandy, säger marknads- och arrangemangschefen Stefan Jonasson.

Svensk Innebandy har det senaste halvåret knutit till sig flera nya partners. För att ytterligare inspirera befintliga och nya partners släpps nu en helt ny produktkatalog. I den visas samtliga Svensk Innebandys rättigheter och koncept upp – med fokus på arrangemang, exponeringsmöjligheter och olika nivåer av partnerskap.

– Svensk Innebandy har stora ambitioner att växa ytterligare och vi vill göra det med partners som har samma värderingar som vi. Med den här produktkatalogen hoppas och tror jag att alla som vill arbeta med Svensk Innebandy själva kan känna inspiration att växa – genom oss, säger Stefan Jonasson, marknads- och arrangemangschef på Svensk Innebandy.

Se Svensk Innebandys produktkatalog.

Nyckelord

Kontakter

Om

Svensk Innebandy
Svensk Innebandy
Sundbybergsvägen 9
171 21 Solna

08-514 274 00https://www.innebandy.se/

Innebandy är en sport för alla och det ska vara enkelt att vara med. Alla ska kunna finna samma glädje i sporten oavsett förutsättning. Barn, ungdomar och motionärer ska känna likadant kring innebandy som dem som utövar den på elitnivå.

Över 500 000 svenskar spelar innebandy regelbundet i lag, på jobbet, med kompisar eller i skolan.
Det finns omkring 120 000 licensierade spelare och innebandyn är i dag Sveriges näst största lagidrott.

Följ Svensk Innebandy

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Svensk Innebandy

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum