Scan & Plan

Svensk världsunik app hittar rätt på krogen!

Dela

I en mobil app ser du i realtid hur många personer som finns på restauranger, barer och nöjesställen i din närhet. Denna banbrytande nöjesguide, som hjälper dig hitta rätt på krogen lanseras av Scan & Plan AB.

I en mobil app ser du i realtid hur många personer som finns på restauranger, barer och nöjesställen i din närhet. Denna banbrytande nöjesguide, som hjälper dig hitta rätt på krogen lanseras av Scan & Plan AB. Dessutom kan du sortera på en mängd olika kategorier vad gäller mat, dryck, diet, miljö, service, stil, ljudnivå, prisnivå och typ av kök, för att hitta ett ställe som passar just ditt behov och ditt humör.

Restauranger får ett effektivt verktyg att presentera och uppdatera erbjudanden, nå ut med dem till sin målgrupp och att nå nya kunder.

Konsumenter får i en enkel mobil app en total överblick över utbudet och kan välja det som passar just dig. Som turist på en ny ort hittar du direkt det som är intressant. Du kan enkelt kontakta restaurangen via mobil, chatt och andra sociala medier.

Tjänsten blir ett kraftfullt verktyg för att hjälpa näringsidkare och konsumenter att nå varandra, i både storstad, småstad och på landsbygden.

Samhällsnyttan ökar genom att taxi, samhällstjänster och andra intressenter kan se var det rör sig mycket folk.

Scan & Plan lanseras nu i Göteborg och kommer successivt att utvecklas geografiskt, med nya funktioner och mot nya segment.

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Länkar

Om

Scan & Plan
SVEN HULTINS GATA, 9
41288 Göteborg

http://www.scanplan.se

Scan & Plan är ett ungt innovativt företag, specialiserat på utveckling av ban brytande digitala tjänster, som skapar stark nytta för näringsidkare, konsument och samhället.

Vår vision är att bli en global aktör i det digitala ekosystemet.