Svenska Bandyförbundet

Svenska Bandyförbundet inleder samarbete med KOSA Sport

Dela

Svenska Bandyförbundet och KOSA Sport inleder samarbete. Avtalet sträcker sig inledningsvis två år framåt och innebär bland annat att KOSA Sport förser spelare och ledarteam för samtliga landslag inom herr, dam och ungdom med bland annat matchställ, utrustning samt plagg för användning off ice.

Foto: KOSA Sport
Foto: KOSA Sport

– Vi är glada och stolta över att ha slutit avtal med den klassiska bandyleverantören KOSA Sport. För oss är KOSA Sport en garant för produktkvalitet kombinerat med djup kunskap om bandy, säger Pär Gustafsson, generalsekreterare på Svenska bandyförbundet.

– Precis som Svenska Bandyförbundet har KOSA Sport som företag gjort en omstart som bland annat präglas av nytänk och ambitionen att snabbt leverera snygga produkter, vilket vi redan har märkt av, avslutar Pär Gustafsson.

Stolt partner 

På KOSA Sport är det med stor glädje och stolthet som man nu meddelar att man har fått förtroendet att leverera kläder samt utrustning till Svenska Bandyförbundet och landslagstrupperna. Bandyn har varit hjärtat i KOSA Sports verksamhet sedan företagets start och beskriver det som oerhört betydelsefullt att få förtroendet att leverera till Svenska Bandyförbundet.

- Vi är väldigt glada över att få börja samarbeta med Svenska bandyförbundet och medverka till att ta svensk bandy till nya höjder. Vi befinner oss i en spännande fas just nu med ny ägarstruktur och ny personal på plats och det ska bli riktigt spännande att se vad vi kan skapa tillsammans! Just nu jobbar vi stenhårt med produktutveckling och vi ser fram emot att leverera ännu bättre bandyprodukter framöver, säger Anton Axellie, vd på KOSA Sport.

Nya matchställ från KOSA invigs i Norge 2 december

I samband med att damlandslaget spelar träningsmatcher mot Norge första helgen i december lanseras även helt nya landslagsdräkter, som tagits fram inom ramen för det nya samarbetet.

– Svenska Bandyförbundet jobbar kontinuerligt och målmedvetet för att bygga och hålla ihop varumärket på alla plan. Nu har vi tagit fram nya matchställ som går i linje med vår relativt nya grafiska profil och som känns uppdaterade och fräscha. Enkelhet är ledordet men viktigast av allt är att spelarna ska känna sig bekväma och stolta över att representera Sverige i matchställen. Det ska vara en härlig känsla att åka ut på isen i dem, säger Therése Eriksson, Informations- och kommunikationsansvarig på Svenska Bandyförbundet.

För mer information från KOSA Sport vänligen kontakta:

Anton Axellie, vd KOSA Sport
Telefon: 073-340 00 03
E-post: anton@kosa.se

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Foto: KOSA Sport
Foto: KOSA Sport
Ladda ned bild
Anton Axellie, vd KOSA Sport
Anton Axellie, vd KOSA Sport
Ladda ned bild
Pär Gustafsson, generalsekreterare på Svenska Bandyförbundet. Bild fri att användas. Cred: Foto: Kent Eng / Svenska Bandyförbundet
Pär Gustafsson, generalsekreterare på Svenska Bandyförbundet. Bild fri att användas. Cred: Foto: Kent Eng / Svenska Bandyförbundet
Ladda ned bild
Ladda ned bild

Länkar

Om

Svenska Bandyförbundet
Svenska Bandyförbundet
Vänerparken 13
462 35 Vänersborg

08-699 63 47https://www.svenskbandy.se/

Svenska Bandyförbundet är ett oberoende specialförbund inom Riksidrottsförbundet och har till uppgift att främja och administrera den organiserade bandyn i Sverige, och att företräda den internationellt.

Förbundet är en politiskt och religiöst oberoende allmännyttig ideell organisation som aktivt arbetar mot doping, matchfixning, osund ekonomi och annat fusk samt mot rasism och varje annan form av diskriminering och våld såväl på som utanför idrottsarenan.

Svensk bandy vilar på starka traditioner, men strävar samtidigt mot framtidens bandygemenskap genom att aktivt jobba med frågor där schyssta villkor är i fokus. I bandy ska lirarna få vara lirare på sina villkor.

Följ Svenska Bandyförbundet

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Svenska Bandyförbundet

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum