Svenska Basketbollförbundet

Svenska Basketbollförbundet och Basketshop förlänger samarbetet

Dela

Svenska Basketbollförbundet och återförsäljaren/basketbutiken Basketshop förlänger samarbetet fram till säsongen 2023–2024.

– Basketshop har varit en uppskattad och pålitlig partner till förbundet i flera år och vi ser fram emot att tillsammans bygga ännu mer kärlek för landslagen och basket i stort, säger landslagschef och blivande tillförordnad generalsekreterare Fredrik Joulamo.

Basketshop fortsätter som officiell partner och återförsäljare till förbundet och landslagen, vilket bland annat innebär fortsatt försäljning av SWEDEN BASKETBALL merchandise på landskamper och andra stora basketevent. Kollektionen finns även i Basketshops fysiska butik på Kungsholmen och i deras webbutik.

-För oss är det ett enormt stort erkännande att få fortsatt förtroende som partner till SBBF och vi ser verkligen fram emot att få bygga vidare och utveckla det enormt framgångsrika konceptet med SWEDEN BASKETBALL, säger Mats Moberg, VD och grundare av Basketshop.se

Avtalet med Basketshop löper fram till och med säsongen 2023–2024.

 

Kontaktuppgifter  

Stephen Dippel                            
Kommersiell chef, SBBF             
stephen.dippel@basket.se
072 969 5179                   

Jan Larsson
Delägare, Basketshop
jan.larsson@basketshop.se
070 780 29 59

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Länkar

Om

Svenska Basketbollförbundet
Svenska Basketbollförbundet
Besöksadress Skansbrogatan 7
Stockholm

http://www.basket.se

Svenska Basketbollförbundet, som bildades 1952, har i uppgift att leda utvecklingen av basket i Sverige. Prioriterade områden är tävling, utveckling/utbildning och landslagsverksamheten. Vi vill vara Sveriges mest tillgängliga nationalsport.

Följ Svenska Basketbollförbundet

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Svenska Basketbollförbundet

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum