Svenska Ishockeyförbundet

Svenska Ishockeyförbundet och Scandic Hotels förlänger samarbetet

Dela
Scandic har återigen valts som officiell hotellpartner för Svenska Ishockeyförbundet vilket inkluderar svensk ishockeys förbundsverksamhet samt herr- och damlandslagens kommande internationella mästerskap. Samarbetet gäller till och med säsongen 2024/2025.

Scandic och Svenska Ishockeyförbundet har haft ett nära samarbete i nära 30 år. Nu förlängs samarbetet då Scandic blir fortsatt officiell hotellpartner till Svenska Ishockeyförbundet. Avtalet sträcker sig till och med säsongen 2024/2025 och avtalsperioden innehåller flera internationella mästerskap med bland annat junior-VM för killar 2024 i Göteborg samt VM för herrar i Stockholm och Herning 2025.

 Det känns väldigt bra att kunna presentera det fortsatta samarbetet med Scandic. Vi har ömsesidigt stöttat varandra under de senaste tuffa pandemiåren och ser fram emot de kommande åren med flera internationella mästerskap på hemmaplan. Som officiell hotellpartner kommer Scandic att vara högst delaktiga i det omfattande arbete som krävs kring dessa mästerskap och deras erfarenhet och engagemang känner vi oss väldigt trygga, säger Christer Plars, kommersiell chef för Svenska Ishockeyförbundet.

 Det är såklart fantastiskt kul att vi fortsatt kommer vara Svensk ishockeys hotellkedja. Vi har en lång erfarenhet av idrott på våra hotell och vet vad som krävs för att få bästa möjliga uppladdning. Allt från de knattelag som ska i väg på sin första cup, till alla de landslag som laddar upp inför ett kommande mästerskap. Vi känner oss hedrade över att Svenska Ishockeyförbundet fortsätter att förlita sig på Scandic och vår breda hotellkarta i Norden, säger Rickard Forsberg, Sponsorchef på Scandic.

Nyckelord

Kontakter

Länkar

Om

Svenska Ishockeyförbundet
Svenska Ishockeyförbundet
Tjurhornsgränd 6, 3 tr, Box 5204
121 16 Johanneshov

08-449 04 00http://www.swehockey.se

Svensk Ishockey – tillsammans tar vi ansvar och skapar passion, framgång och glädje i vardagen. Svenska Ishockeyförbundet bildades den 17 november 1922. Medlem i Sveriges Riksidrottsförbund sedan starten och i Internationella Ishockeyförbundet (IIHF) sedan 1920. Vi är en av de mest framgångsrika idrotterna i Sverige och en av de mest framgångsrika inom vår idrott i världen. Det ska vi fortsätta att vara. Svensk Ishockey ska också vara en samlande kraft och bidra till att bygga vårt framtida samhälle.

Svenska Ishockeyförbundet är ett av Sveriges största idrottsförbund med 392 föreningar i 22 distrikt och drygt 68 000 spelare och domare. 2 301 ishockeylag samsas i 363 ishallar runt om i landet.

Om Svenska Ishockeyförbundets pressmeddelanden 
Den som vill ändra, lägga till eller ta bort E-postmottagare meddelar detta till info@swehockey.se