Svenska Ishockeyförbundet

Svenska Ishockeyförbundet utökar samarbetet med Grand Travel

Dela

Grand Travel har sedan säsongen 2017/2018 varit en värdefull partner till Svenska Ishockeyförbundet. Nu skrivs ett nytt, utökat avtal partnerna emellan och avtalet gäller fram till säsongen 2024/2025.

Grand Travel är Svenska Ishockeyförbundets partner för resor och evenemang. Det nya avtalet sträcker sig från den 1 juli 2020 till den 30 juli 2025.

- Grand Travel är en viktig partner till Svenska Ishockeyförbundet. Vi har haft ett bra samarbete och upplever ett starkt engagemang för den resan vi är inne i. Därför känns det otroligt bra att en redan befintlig partner vill utöka samarbetet med oss. Grand Travel är en partner som, genom resor och vid evenemang, hjälper oss att arbeta för vår vision om att vara Sveriges mest engagerande idrott, säger Christer Plars, Kommersiell chef, Svenska Ishockeyförbundet.

- Partnerskapet med Svenska Ishockeyförbundet betyder enormt mycket för oss. Förbundet har ett starkt varumärke och populära och folkliga lag. Under de senaste åren har vi haft ett mycket bra samarbete där vi som leverantör fyller en viktig funktion och vi vill vara en del av laget även framöver. Vi vill vara med på en spännande resa mot nya framgångar för herr, dam och på ungdomssidan, säger Dick Lidman, VD, Grand Travel.

Nyckelord

Kontakter

Länkar

Om

Svenska Ishockeyförbundet
Svenska Ishockeyförbundet
Tjurhornsgränd 6, 3 tr, Box 5204
121 16 Johanneshov

08-449 04 00http://www.swehockey.se

Svensk Ishockey – tillsammans tar vi ansvar och skapar passion, framgång och glädje i vardagen. Svenska Ishockeyförbundet bildades den 17 november 1922. Medlem i Sveriges Riksidrottsförbund sedan starten och i Internationella Ishockeyförbundet (IIHF) sedan 1920. Vi är en av de mest framgångsrika idrotterna i Sverige och en av de mest framgångsrika inom vår idrott i världen. Det ska vi fortsätta att vara. Svensk Ishockey ska också vara en samlande kraft och bidra till att bygga vårt framtida samhälle.

Svenska Ishockeyförbundet är ett av Sveriges största idrottsförbund med 392 föreningar i 22 distrikt och drygt 68 000 spelare och domare. 2 301 ishockeylag samsas i 363 ishallar runt om i landet.

Om Svenska Ishockeyförbundets pressmeddelanden 
Den som vill ändra, lägga till eller ta bort E-postmottagare meddelar detta till info@swehockey.se

Följ Svenska Ishockeyförbundet

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Svenska Ishockeyförbundet

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum