Svenska kyrkan Norrköping

Svenska kyrkan anordnar även i år Drop in-vigslar på Alla hjärtans dag

Dela

Svenska kyrkan Norrköping firar kärleken på Alla hjärtans dag. I Styrstad kyrka fredagen den 14 februari 12.00–20.00 arrangerar S:t Johannes församling Drop in-vigslar.

Det är ett perfekt tillfälle för de par som har funderat på att gifta sig eller för de som kanske vill gifta sig på ett lite mer enklare och spontant sätt.

Vigseln är självklart kostnadsfri, men man behöver ha med sig hindersprövning och legitimation. (Minst en i brudparet måste också vara medlem i Svenska kyrkan.)

Det går att förboka sin vigsel på Alla hjärtans dag via S:t Johannes församlingsexpedition (011-24 13 00 eller stjohannes.forsamling@svenskakyrkan.se), men det går lika bra att bara komma som man är till Styrstad församlingshem. Präst, musiker och solist finns på plats. Efter vigseln bjuds det på bubbel och tårta.

Nyckelord

Kontakter

Ola Berggren – vikarierande församlingsherde i S:t Johannes församling
ola.berggren@svenskakyrkan.se
011-241311

Om

Svenska kyrkan Norrköping
Svenska kyrkan Norrköping
Nya Rådstugugatan 7
601 04 Norrköping

+46(11)241000https://www.svenskakyrkan.se/norrkoping

Vår kyrka finns till för dig.

Svenska kyrkan vill vara en närvarande och öppen kyrka som ger möjlighet till eftertanke, tro och engagemang. Vi är en gemenskap och ett stöd i glädje och sorg, i vardagen liksom vid livets stora skiften, både hemma och långt bort. Vår kyrka finns till för dig.

Svenska kyrkan i Norrköping, eller Norrköpings pastorat, som är det juridiska namnet, består av fyra församlingar, en kyrkogårdsförvaltning, kansli och en utvecklingsenhet.

Följ Svenska kyrkan Norrköping

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Svenska kyrkan Norrköping

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum