Svenska Parasportförbundet och Paralympiska Kommitté

Svenska Parasportförbundet inleder ett partnerskap med den digitala plattformen Faster Forward

Dela

Den 1 oktober inleds ett partnerskap mellan Parasport Sverige och livsstilsappen Faster Forward. Partnerskapet innebär att Faster Forward kommer att erbjuda sin plattform till Parasport Sveriges samtliga medlemmar för att hjälpa dess medlemmar att få en mer aktiv och upplevelserik fritid utöver idrotten.

– Faster Forwards drivkraft är att tillsammans arbeta med inkluderingsfrågan där alla människor skall vara lika givna att delta i aktiviteter. Vi vet att alla människor har olika förutsättningar och för att bredda våra personliga utmaningar och insikter har vi ett starkt team med våra ambassadörer, säger Christian Hedberg, VD för Faster Forward och fortsätter:

– Vi på Faster Forward är glada och stolta över att Parasport Sverige vill vara partners med oss. Vi är övertygade att detta partnerskap kommer gynna båda parter samt alla medlemmar i Svenska Parasportförbundet. Vi tror och hoppas att Svenska Parasportförbundets alla medlemmar kommer att uppskatta och utnyttja vår plattform till fullo.

– Våra medlemmar kan sin idrott, de tränar och tävlar på olika nivåer. Men livet är mer än idrott. Genom samarbetet med Faster Forward får vi möjligheten att erbjuda våra medlemmar även andra spännande fritidsaktiviteter, säger Tomas Sandö Brandt, Partneransvarig, Parasport Sverige. 

Faster Forward är en digital plattform som erbjuder människor med funktionsnedsättning en mer aktiv och upplevelserik vardag. Genom plattformen erbjuder Faster Forward sina kunder ett brett sortiment av event och upplevelser som är testade vilket garanterar deltagande och förhöjer livskvaliteten för vår målgrupp.

För frågor 

Parasport Sverige
Tomas Sandö Brandt
070-653 33 13
tomas.sando.brandt@parasport.se

Faster Forward
Christian Hedberg
0760-09 94 04
christian@fasterforward.se

Kontakter

Bilder

Om

Svenska Parasportförbundet och Paralympiska Kommitté
Svenska Parasportförbundet och Paralympiska Kommitté
Idrottens Hus, Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

http://www.parasport.se

Svenska Parasportförbundet och Sveriges Paralympiska Kommitté är ett av 71 Specialidrottsförbund (SF) inom Riksidrottsförbundet (RF) och administrerar idrott för personer med rörelsenedsättning, synnedsättning och intellektuell funktionsnedsättning inom 15 idrotter.

Vi har ca 37 000 medlemmar organiserade i ca 500 föreningar.

Parasportförbundet innehar även rollen som Sveriges Paralympiska Kommitté med ansvar för den paralympiska idrotten och Sveriges deltagande i Paralympics. 

Vi leder också arbetet med Special Olympics Sweden, som är bredd- och motionsidrott för personer med intellektuell funktionsnedsättning.

Notering: Paralympics är Parasportens motsvarighet till de Olympiska Spelen.

Följ Svenska Parasportförbundet och Paralympiska Kommitté

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Svenska Parasportförbundet och Paralympiska Kommitté

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum