The multigroup

Svenskarna avslöjar vilken kändis de helst skulle vilja gå ut med. Här är listan!

Dela

Håkan Hellström har i sin karriär vunnit många priser. Även i detta fall vann han priset att vara svenskarnas förstahandsval över en öl efter en arbetsvecka. Trots konkurrens från Zara Larsson, Gunde Svan och Peter "Foppa" Forsberg är det göteborgaren som folket helst vill ta en after work med. Hollywoodfrun Gunilla Persson hamnade sist i röstningen.

Sveriges förstahandsval till att dricka öl med efter en arbetsvecka.
Sveriges förstahandsval till att dricka öl med efter en arbetsvecka.

Lönen har kommit in på kontot, klockan har slagit fem och äntligen är det dags att avsluta ännu en arbetsvecka. Vad är bättre än att fira det hela med en hederlig after work? Men istället för att gå till den vanliga baren med de vanliga kollegorna, chefen och deras respektive, gå till en pub och ta en öl med Håkan Hellström?

En undersökning gjordes av webbsidan www.multilotto.com/se och gav resultat på vilka 10 svenska kändisar den svenska befolkningen helst skulle vilja umgås med på en after work.

Då han säljer ut Ullevi gång på gång kanske det inte är så förvånande att Håkan Hellström blev den som toppade listan. Vem vill inte veta hur alla hans texter uppkommit? Trots låten "Ramlar" så klättrar han fortfarande på topplistorna när han samarbetar med stjärnor som Otto Knows och Veronica Maggio.

Ett annat stort svenskt genombrott som medverkade i studien var Zara Larsson som släppte sitt album "So Good" förra året. Zara var yngst av alla representanter och tog förstaplatsen bland kvinnorna men halkade precis bakom Håkan och tog andraplatsen totalt.

Topp 10 kändisar svenskar skulle vilja gå ut på en afterwork med:

- Håkan Hellström

- Zara Larsson

- Zlatan Ibrahimovic

- Carola Häggkvist

- Magnus Uggla

- Gunde Svan

- Peter "Foppa" Forsberg

- Pernilla Wahlgren

- Lasse Berghagen

- Per Gessle

De tre som hamnade i botten av topp 10 hade sin toppkarriär under 80- och 90-talet, Pernilla Wahlgren, Lasse Berghagen och Per Gessle. Däremellan hittar vi artister som Carola Häggkvist och Magnus Uggla, ishockeyspelaren Peter "Foppa" Forsberg som haft en lång karriär i NHL samt skidåkaren Gunde Svan.

I undersökningen som gjordes av www.multilotto.com/se deltog 2038 personer. Resultaten av studien gjorde så många personer lyfte lite extra på ögonbrynet. Vem skulle tro att Lasse Berghagen skulle hamna i topp 10?

Enligt de röstande bör man ha eller haft en karriär samt sticka ut lite grann, för att vara en potentionell after work-person. Sagt, gjort eller åstadkommit något speciellt som många lagt på minnet.

“Vi alla har drömt om hur det skulle kännas att vara känd, rik och umgås med stora ikoner. Vi kan inte göra dig känd, men hos Multilotto kan du ta chansen att vinna hundratals miljoner varje dag!” säger Emelie Mårtensson på www.multilotto.com/se.

Topp 10 kändisar svenskar skulle vilja gå ut på en after work med:

Procentandelar.

* Topp 10 står för cirka 51% av de totala rösterna.

- Håkan Hellström 11%

- Zara Larsson 9%

- Zlatan Ibrahimovic 8%

- Carola Häggkvist 5%

- Magnus Uggla 5%

- Gunde Svan 4%

- Peter "Foppa" Forsberg 3%

- Pernilla Wahlgren 3%

- Lasse Berghagen 2%

- Per Gessle 1%

Starka åsikter och uttalanden är inget som uppskattas, det märks tydligt då Gunilla Persson och Jimmy Åkesson var de som hamnade sist i röstningen. Näst sist hittar vi kriminologen Leif GW Persson som är mest känd att prata om kriminal relaterat med sin enformiga och uttråkade röst.


5 kändisar svenskar helst inte skulle vilja gå på en after work med:

- Anna Book

- Thomas Di Leva

- Jimmy Åkesson

- Leif GW Persson

- Gunilla Persson

Nyckelord

Kontakter

Andrew Clarke, PR-chef på Multilotto
Andrew@themultigroup.com

Bilder

Sveriges förstahandsval till att dricka öl med efter en arbetsvecka.
Sveriges förstahandsval till att dricka öl med efter en arbetsvecka.
Ladda ned bild

Länkar

Om

The multigroup
Dragonara road
stj 3141 st julians

http://www.multilotto.com

Multilotto är för dig drömmer om riktigt stora vinster från världens största lotterier. Förut blev svenskar tvungna att resa utomlands för att spela på de största jackpottarna - men inte nu. Att spela och ha chans att vinna världens största jackpots har aldrig varit så lätt! Multilotto gör det enkelt - du behöver inte ens gå hemifrån!

Efter varje lottodragning har vi alla rätta lottoresultat tillgängliga så du kan kolla om du har den rätta lottoraden - har du tur prickade dina nummer en jackpott! Multilotto är lottoexperter och kan erbjuda spel nästan varje dag i veckan.

Hos oss kan du även sätta ihop ett lotto system, som ger dig möjlighet att spela ett större antal rader på en och samma kupong. Du kan även gå ihop med dina vänner och spela ett gruppspel tillsammans för att öka chanserna att vinna en riktigt stor lottovinst.

 

Följ The multigroup

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.