Heymedia

Svenskt företag designar hundsängar för både hunden och hemmet

Dela

Äntligen lanseras hundsängar och hundprodukter som tar hänsyn till både hunden och hemmet. Snygga, sköna, lekfulla och stilfulla hundprodukter för alla hem och hundar. Bakom de designade hunddetaljerna står det svenska varumärket och e-handeln Shiro&Malou.

Hunden tar allt större plats i våra liv. Bara i Sverige registreras över 62 000 hundar 2019, och våra fyrbenta vänner har fått en lika central roll i familjen som i hemmet.
– Nästan varje hundägare har en hundsäng hemma ,men alla upplever samma sak, de sover sällan i den. Det beror på plastiga material som hunden inte vill ligga i. Med det som utgångspunkt tillsammans med snygga färgskalor och stilren design har Shiro&Malou över 10 olika modeller av hundsängar i sitt sortiment, säger Ida Nilsson, en av grundarna till
 https://shiromalou.se
.

Shiro&Malou är det detaljerna såväl som helheten som är viktig. Ett nära samarbete med fabriken i Italien gör att det mesta i processen kan kontrolleras och justeras. Företaget lägger även stort fokus på hållbarhet och naturliga material. Idag är över 10 000 hundar nöjda ägare till produkter från Shiro&Malou.
– Sortimentet består av hundsängar, hundleksaker, matskålar, koppel och halsband och hundgodis. Alla produkter är designade för hunden med hemmet i åtanke, design och funktion i ett med hög kvalitet, säger Mats Bengtsson, VD på Shiro&Malou.

Shiro&Malou designar hundsängar för både hunden och hemmet. Kvalitet, funktion och stilren design – allt för att erbjuda en kombination av snygga och praktiska produkter.  En tydlig hållbarhetstanke genomsyrar allt företag gör. Shiro&Malous sortimentet innefattar designade hundsängar, halsband, koppel, matskålar och leksaker. Företaget startade 2017. Läs mer på https://shiromalou.se

Nyckelord

Om

Heymedia
Heymedia
Vestergade 48H, 2 sal
8000 Aarhus C

https://heymedia.dk/

Heymedia er danmarks førende bureau indenfor linkbuilding, pressemeddelelser og outreach.

Följ Heymedia

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Heymedia

Bättre resultat än väntat för nätcasino3.8.2020 15:46:14 CESTPressmeddelande

Sedan den nya spellagen har det funnits en del oro kring spelbranschen. Inte alla företag har varit säkra på att man kommer fortsätta driva sina företag och gå runt. Det här innebär en del oro, men siffrorna visar att det inte har varit så illa som man först trodde. Även om en del minskade intäkter har skett, har det inte varit till den katastrofala nivå man först oroade sig för. Det finns flera olika orsaker till det här och det blir därför svårt att sia om framtiden. Samtidigt finns det en del diskussioner från regeringen om att göra ändringar i spellagen, vilket kan komma att minska intäkterna ytterligare.

Bluecity gör det möjligt att köpa teknik miljövänligt28.7.2020 12:49:38 CESTPressmeddelande

Annons Allt fler vill vara miljövänliga, men det är inte alltid möjligt. När det kommer till teknik är det ofta svårt att hitta en balans där man fortfarande får den teknik man vill ha, men utan att påverka miljön allt för mycket. Det har därför blivit allt vanligare att människor väljer att köpa begagnad teknik. Bluecity är ett exempel på en butik som erbjuder dig att köpa begagnad teknik. Genom att köpa exempelvis begagnade Samsung påverkar du själv inte miljön, eftersom enheten används av en ny ägare och är ändå redan tillverkad. Det kan även finnas pengar att spara för den som väljer att köpa begagnad teknik. Allt större intresse för hållbar shopping Hållbar shopping är allt vanligare och många köper produkter som tillverkats i miljövänliga material. Det här är lite svårare när det kommer till teknik, eftersom vissa av delarna inte går att tillverka i miljövänliga material. Tillverkningsprocessen kommer också att påverka miljön negativt. Det här går inte riktigt att undvika, inte m

Upphetsad.se - En spännande mötesplats på Internet15.7.2020 18:16:30 CESTPressmeddelande

Upphetsad.se är Sveriges största gratis chatt där du kan träffa nya vänner och kärleken. Att börja chatta är enkelt, ingen registrering är nödvändig och det är valfritt om man vill vara medlem. Som gäst i chattrummen har du möjlighet att vara helt anonym och du kommer igång att börja chatta med nya bekantskaper på nolltid. Sedan 2014 har sajten varit en mötesplats för chattsugna människor online som gärna vill hitta nya människor att videochatta med.

Oväntad bransch upplever ökad försäljning8.7.2020 15:36:03 CESTPressmeddelande

Ekonomin går upp och ner, det har den alltid gjort. I bra tider med högkonjunktur kan ökad försäljning bana väg för växt och utveckling, det är helt naturligt. Men i sämre tider förväntas företagen att krympa, kanske till och med avskeda personal. Naturligt går också konsumtionen i samhället ner i sådana tider, men det finns också undantagsfall. Och dessa kan minst sagt vara mer eller mindre oväntade. Företagens utveckling är en återspegling av samhällets välmående Om den ekonomiska utvecklingen hade varit linjär och helt stabil hade sannolikt mångas liv sett mycket annorlunda ut än vad de gör. I verkligheten förändras ekonomin drastiskt ofta med dramatiska och plötsliga utsving. Det gör att företagens omsättning påverkas oavsett om ett företag säljer en mobil, en kondom, en hårfön, en dildo eller något helt annat. Alla produkter som blir producerade och sålda påverkas av ekonomin. I högkonjunkturer förväntas ofta räntan att vara högre. Det betyder att konsumenterna tjänar mer pengar p

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum