PR Direkt

Sverige får nya molnjättar - Jämför-webbhotell expanderar med molntjänster också

Dela

Nu finns det fler valmöjligheter än någonsin tidigare vad gäller webbhotell med molntjänster. Jämför-webbhotell.se, som tidigare primärt fokuserat på webbhotell och virtuella servrar, expanderar nu med molntjänster.

Med nya molnjättar som Google, Amazon och Microsoft finns det även ett växande behov av vägledning inom Cloud Hosting. Jämför-webbhotell.se har flera års erfarenhet av att jämföra och utvärdera webbhotell, virtuella servrar och dedikerade servrar. Nu utökar jämförelsetjänsten med kartläggning av olika molntjänster på den svenska marknaden.

“Beslutet att utöka med molntjänster föll sig som ett naturligt steg för oss då detta är ett område som blir allt mer och mer aktuellt. Idag finns det många alternativ att välja mellan och vi vill med vår jämförelsetjänst hjälpa företagare att sammanställa tydlig och bra information så att de själva kan fatta ett välgrundat beslut om vilket webbhotell med Cloud Hosting som är rätt för just deras verksamhet och behov,” säger pressansvarig på Jämför-webbhotell.se.

 

Virtuell Server

Åt den som driver en mer krävande webbplats kan det även vara värt att kika på en virtuell server, eller en VPS som det även kallas. Virtuella Servrar innebär att man delar på dedikerade servrar för att således ta del av en mer stabilare lagring jämfört med vad ett vanligt webbhotell erbjuder. Detta ger fördelar såsom stabilitet, hög säkerhet samt flexibilitet.

Cloud Hosting

Cloud Hosting för företag kan vara ett tilltalande alternativ som ger åtkomst till företagsdatabasen var som helst och när som helst utan krångel med programuppgraderingar, underhåll och lagring på plats. Jämfört med traditionella datorsystem kan molntjänster för företag ofta också ge betydande besparingar, och systemet är omedelbart skalbart efter ett företags behov. Kollegor kan arbeta med samma dokument var som helst i världen utan att ständigt skicka uppdateringar via e -post.

Istället för den traditionella datormodellen, där all hårdvara och mjukvara finns i företagets lokaler, ger Cloud Hosting företaget tillgång till programvara och datalagringsutrymme online. Beroende på företagets behov finns flera olika gratis- och prenumerationstjänster tillgängliga. Jämför-webbhotell.se har sammanställt en bra och överskådlig lista över de bästa webbhotellen med Cloud Hosting.

En av de största fördelarna med Cloud Hosting för verksamheter är kostnaden. När tjänsteleverantören tar hand om hårdvarukrav, programuppgraderingar och underhåll kan företag undvika mycket av kostnaden för informationsteknik. För dem som bara har grundläggande databehandlingsbehov, till exempel e-post, ordbehandling och kalkylblad, finns det flera billiga tjänster tillgängliga. Prenumerationsbaserade molnleverantörer är också tillgängliga med mer avancerade applikationer.

 

Men är det säkert?

Hårdvaran blir långsammare och mer instabil med åldern. Programvaran måste hållas uppdaterad och ibland tillkommer det bättre alternativ på marknaden. Ditt företag kommer att vara sårbart för kraschar och hot från internet om du inte har tid och medel att hålla koll på båda.

Slipp arbetet med att underhålla servrar

Med Cloud Hosting undviker ditt företag också att underhålla servrar och byta ut trasiga delar. Allt är tillgängligt i virtuella datacenter i "molnet". Kort sagt, Cloud Hosting erbjuder nya möjligheter att driva företag.

Presskontakt

Johan Persson info@jamfor-webbhotell.se

Kontakter

Bilder

Om

PR Direkt
Flaggan 1338
11674 Stockholm

010-551 75 00https://prdirekt.se/

PR Direkt hjälper företag och organisationer med PR och pressmeddelanden. Vi ser till så att viktiga nyheter får rätt spridning.

 

Följ PR Direkt

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från PR Direkt

Nya riktlinjer påverkar live-pokerturneringar20.1.2022 14:06:23 CET | Pressmeddelande

Pokerfantaster som hoppades på att delta i fysiska pokerturneringar under 2021 har säkert varit besvikna över att Covid-19 satt stopp för dessa aktiviteter. I Sverige har många av de striktare riktlinjerna nu börjat lätta, Casino Cosmopol medelar dock på sin hemsida att de inte kommer återuppta turneringar förens 2022. Några exakta datum har de inte lagt ut men ambitonen verkar vara att satsa helhjärtat från och med januari nästa år.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum