ŠKODA Sverige

Sverigepremiär för ŠKODA FABIA Combi ScoutLine

Dela

Äventyrlig, praktisk och färgstark. Nya ŠKODA FABIA Combi ScoutLine är med 530 liters lastutrymme, ett tufft yttre och smarta Simply Clever-lösningar en äkta tusenkonstnär. Sverigepremiär på Stockholm Lifestyle Motorshow – och redan tillgänglig för beställning till kampanjpris: från 161 500 kronor.

ŠKODA FABIA Combi är en av Sveriges smartaste bilar och ger en oöverträffad kombinationen av utrymme, funktionalitet och personlig design. Med ScoutLine blir dessutom känslan än mer äventyrlig med underredsskydd, skärmbreddare med förstärkningar och skydd runt hjulhusen och sidotrösklarna. 17-tums aluminiumfälgar Clubber är standard tillsammans med silverlackerade stötfångare både fram och bak samt takreling i silver.

Interiören är lika smart och rymlig som tidigare. FABIA Combi ScoutLine erbjuder 530 liters lastutrymme och med nedfällt baksäte finns hela 1 395 liter lastkapacitet. Dessutom finns upp till 17 Simply Clever-lösningar tillgängliga som gör resan både enklare och säkrare. Självklart ingår isskrapa i tanklocket och autobroms Front Assist i standardutrustningen. 
FABIA Combi ScoutLine baseras på utrustningsversionen Style vilket betyder generös standardutrustning. Bland annat är infotainmentsystem med pekskärm och USB-, AUX-, SD- och Bluetooth-anslutning, nyckellöst startsystem Easy Start och luftkonditionering standard.

Designmässigt utmärker sig ŠKODA FABIA Combi ScoutLine från sina FABIA-syskon genom ett mer äventyrligt yttre, men också från många av klassens konkurrenter då smart och säker autobroms ingår i standardutrusningen. Smidig adaptiv farthållare finns som tillval, precis som en ovanligt smart cykelhållare för två cyklar i bagageutrymmet. 
Till FABIA erbjuds också ett ”dåligt väg”-paket med extra kraftiga underkörningsskydd och 15 millimeters högre markfrigång.

FABIA Combi ScoutLine finns med samma stora utbud av tillbehör och exteriörlacker som vanliga FABIAFabia, totalt 14 lacker. Till ScoutLine finns också sex motor- och drivlinealternativ med såväl bensin- som dieseldrift och manuell och DSG-automatväxellåda. Effekten är mellan 90 och 110 hästkrafter.

FABIA Combi Scoutline har svensk premiär på Stockholm Lifestyle Motorshow 26-29 februari, men kan redan nu beställas via någon av landets 70 SKODA-återförsäljare.

Motorer och priser: 
1,2 TSI 90 hk – Kampanjerbjudande 161 500 kr (ord. 170 300 kr) 
1,2 TSI 110 hk – Kampanjerbjudande 167 500 kr (ord.176 300 kr) 
1,2 TSI 110 hk 7-vxl DSG – Kampanjerbjudande 180 300 kr (ord. 189 100 kr) 

1,4 TDI 90 hk –195 700 kr Miljöbil! 
1,4 TDI 105 hk – 200 300 kr 
1,4 TDI 90 hk 7-vxl DSG – 207 900 kr

Komfort Media Plus-paket 4 900 kr – med Climatronic, parkeringssensorer bak, farthållare, Infotainment Balero, SmartLink, röststyrning.

För ytterligare information kontakta Erik Gustafsson, pressansvarig Skoda Sverige, 08-120 811 12, 073-500 65 92,erik.gustafsson@skoda.se  

SKODA sålde över 1 miljon bilar till sina kunder under 2016. Företaget tillverkar för närvarande sina bilar i Tjeckien, Ukraina, Kazakstan, Ryssland, Bosnien-Hercegovina, Indien och Kina. Totalt har Skoda Auto över 25 800 anställda och finns representerade på över 100 marknader.

Kontakter

Bilder

Dokument

Om

ŠKODA Sverige
ŠKODA Sverigehttp://www.skoda.se
ŠKODA AUTO
är en av världens äldsta biltillverkare. Företaget grundades 1895 – under bilismens allra första tid. I dag har företaget fortfarande sitt huvudkontor i Mladá Boleslav.
• erbjuder för närvarande modeller som: FABIA, RAPID, OCTAVIA, KAROQ, KODIAQ and SUPERB.
• levererade fler än 1,2 miljoner bilar till kunder globalt 2017.
• har varit en del av Volkswagen Group sedan 1991 som är en av de mest framgångsrika biltillverkarna i världen. Tillsammans med koncernen utvecklar och tillverkar SKODA bilar, såväl som komponenter, motorer och växellådor.
• har verksamhet på tre platser i Tjeckien och producerar bilar i Kina, Ryssland, Slovakien, Algeriet och Indien genom koncernsamarbeten, samt i Ukraina och Kazakstan genom lokala samarbetspartners. har över 30 000 medarbetare globalt och finns på fler än 100 marknader.

Följ ŠKODA Sverige

Abonnera på våra pressmeddelanden.

Senaste pressmeddelandena från ŠKODA Sverige

Världspremiär: ŠKODA VISION X - en fyrhjulsdriven gashybrid6.3.2018 08:20Pressmeddelande

Sportig, kompakt och fullproppad av avancerad teknik: Nya VISION X är ŠKODAs koncept för framtidens urbana crossover. Med karaktär och egenskaper från företagets populära SUV-modeller, men med framtidens teknik visar nya VISION X en av tekniken för hållbarhet mobilitet enligt ŠKODA framöver. Kupén är full av innovativa infotainments-lösningar och under skalet sitter den unika hybriddrivlinan. Genom att kombinera en biogas-motor med eldrift har VISION X både klimatsmart prestanda och användarvänlighet.

ŠKODA på bilsalongen i Genève 2018: En glimt rakt in i framtiden för hållbar mobilitet5.3.2018 15:11Pressmeddelande

Den tjeckiska biltillverkaren ŠKODA presenterar en rad nyheter och uppdateringar under 2018 års bilsalong i Genève. Med det nya hybridkonceptet VISION X – en bil som kombinerar el och gasdrift – i ramljuset tillsammans med nya uppdaterade ŠKODA FABIA visar företaget såväl en tydlig väg in i framtiden som utvecklingen av det nuvarande modellprogrammet. Dessutom debuterar ŠKODA KODIAQ Laurin & Klement som är den mest exklusiva versionen någonsin av den nya succésuven samtidigt som OCTAVIA RS lanseras med avancerat Challenge Plus-paket.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum