Spendrups Bryggeri AB

Sveriges bästa padelspelare Simon Vasquez ny ambassadör för The Naia Initiative & Norr Company

Dela

Sveriges bästa padelspelare, Simon Vasquez, är den senaste ambassadören att ansluta till dryckespartnerna, The Naia Initiative och Norr Company, som satsar stort på den ständigt växande racketsporten.

- Vi är otroligt stolta över att få välkomna Simon till Naia- och Norr-familjen. Simon är en av svensk padels absolut främsta förebilder, och kombinerar en enorm passion för padelsporten med en ödmjuk och inkluderande personlighet. Ett tvättäkta proffs som sätter upp ambitiösa mål, och når dem genom hård träning och minutiösa förberedelser. Simon är med andra ord precis en sådan person som både vi på Naia och Norr vill samarbeta med, säger Anna-Stina Hallberg, marknadschef läsk, vatten och funktionell dryck på Spendrups.

Simon Vasquez är uppvuxen i det racketgalna Båstad, där han provade på padel för första gången redan 2009. Som 18-åring tog han hem sitt första SM-guld och idag nästan ett decennium senare är numera 27-årige Simon rankad etta i Sverige. Just nu tävlar Simon, tillsammans med vapendragaren Cayetano Rocafort, för fullt på Swedish Padel Tour. 

- Jag är jättestolt över att vara ambassadör för Norr och Naia. Jag gillar verkligen deras produkter och dricker dem dagligen – innan, under och efter mina träningspass. Ambassadörskapet känns naturligt för mig. Och utöver själva produkterna så känner jag också att jag kan ställa mig bakom båda Naias och Norrs arbete för att bidra till en lite bättre värld, säger Simon Vasquez.

The Naia Initiative och Norr Company har sedan 2020 haft ett tätt samarbete. Vilket inte är så konstigt med tanke på hur väl de båda varumärkenas sortiment kompletterar varandra.  Naias produkter bidrar med energi och Norr står för vätskebalansen. De har dessutom samma värdegrund och arbetar båda för att vara positiva krafter i såväl branschen som samhället i stort. Genom sitt One for One-initiativ, donerar Norr en enhet vätskeersättning för varje såld produkt, och Naia arbetar för att bidra till en värld fri från stereotyper.  

Om The Naia Initiative:
The Naia Initiative är ett svenskt varumärke som tillverkar funktionsdrycker med noggrant utvalda ingredienser helt fria från animaliska tillsatser, konserveringsmedel och artificiella färgämnen. The Naia Initiative grundades 2019.

Om Norr Company:
The Norr Company utvecklar, producerar och marknadsför drycken Norr. Den törstsläckande drycken finns både som stilla och kolsyrad dryck och hjälper konsumenten att återställa vätskebalansen. Norr lanserades 2018 med en ambitiös vision: att ingen i världen ska dö av vätskebrist. Bolaget arbetar med ett så kallat One-for-One koncept: för varje såld Norr donerar man en enhet vätskeersättning och zinktablett till de personer i världen som behöver det som mest. Donationerna sker via organisationen Rädda Barnen. 

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Länkar

Om

Spendrups Bryggeri AB
Box 3006/ Vårby allé 39
143 03 Vårby

08-672 77 00http://www.spendrups.se/

Spendrups är ett svenskt familjebryggeri som förenar starka traditioner med nytänkande. Bryggeriet grundades 1897 i Grängesberg och drivs av familjen Spendrup i fjärde generationen. Vi finns på ett antal orter i Sverige med huvudkontor i Vårby utanför Stockholm och produktion i Grängesberg, Hällefors och Visby. För oss står alltid hantverket och dryckesupplevelsen i fokus. I vårt breda sortiment finns varumärken som Mariestads, Norrlands Guld, Heineken, Loka, Schweppes, Briska och vinproducenter som Cono Sur, Gallo och Boschendal. Spendrups har 1 100 medarbetare och omsätter cirka 4 MDKR årligen. I Spendrupskoncernen ingår dotterbolagen Spring Wine & Spirits, Gotlands Bryggeri, OMAKA och Hellefors Bryggeri. Våra anläggningar är certifierade enligt internationella standarderna ISO 14001 och FSSC 22000 avseende miljö respektive kvalitet och livsmedelssäkerhet. | spendrups.se


 

 

Följ Spendrups Bryggeri AB

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Spendrups Bryggeri AB

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum