Bookmark Förlag

Sveriges deckardrottning påbörjar ny serie

Dela

Förra året etablerades Sofie Sarenbrant som Sveriges starkast växande författarskap. Med Bakom din rygg väljer hon nu att lägga kriminalromanerna åt sidan för en stund och i stället utforska ny mark: den psykologiska spänningsromanen.

Bakom din rygg är den första fristående delen i en nervkittlande trilogi. Det är en klaustro-fobisk skildring av svek, begär och lögner. Under den välpolerade ytan på Salong de Luca, Östermalms hetaste frisörsalong, utvecklas ett farligt spel mellan tre frisörer. Vad är du beredd att göra om du riskerar att förlora allt?

”Det är spännande på ett nervigt och subtilt sätt”, säger Claes Ericson, förlagschef på Bookmark Förlag. ”Jag tror ingen kan gissa sig till slutet förrän man är där.”

Boken säljs även i en limiterad specialupplaga – Bakom din rygg Limited edition – med exklusiv design och extramaterial.

Sofie Sarenbrant debuterade 2010 med Vecka 36. Hennes serie om Emma Sköld har sålts i över en miljon exemplar och till tretton länder. Den tredje delen i serien, Visning pågår, blev Sveriges mest sålda deckarpocket 2015. När Tiggaren släpptes året därpå hyllades den av både läsare och kritiker, och etablerade Sofie Sarenbrant som Sveriges starkast växande författarskap. Den psykologiska thrillern Bakom din rygg är hennes åttonde roman.

För intervjuförfrågningar, kontakta:

Daniel Redgert
Perfect Day Media
daniel.redgert@perfectdaymedia.se
076-161 73 80 

För information om boken, kontakta:

Stephanie Demmler
Bookmark Förlag
stephanie.demmler@bookmarkforlag.se
073-951 09 05

Bookmark Förlag vänder sig till kräsna bokläsare. Vi fokuserar på unika och dramatiska titlar som är svåra att lägga ifrån sig.

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Dokument

Om

Bookmark Förlag
Bookmark Förlag
Kungsgatan 58
111 22 Stockholm

http://www.bookmarkforlag.se/

Förlaget för kräsna bokälskare.

BOOKMARK FÖRLAG är ett av Sveriges yngsta och starkast växande allmänutgivande förlag. Vi fokuserar på unika och dramatiska titlar som är svåra att lägga ifrån sig, och har såväl svenska som utländska författarskap. Vi arbetar hårt för att nå ut med våra titlar och vi har haft förmånen att få fina mottaganden.

Följ Bookmark Förlag

Abonnera på våra pressmeddelanden.

Senaste pressmeddelandena från Bookmark Förlag

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum