Orkla Confectionery & Snacks Sverige AB

Sveriges favoritdipp får krispig chipskompis

Dela

OLW:s populära dippmix Fresh Island har inspirerat chipsutvecklarna på OLW. I höst kommer ett nytt chips med smaken Fresh Island Garlic. Chipsen har den välkända smaken från dippmixen med lite bonus av krämig vitlökssmak

OLW Fresh Island dippmix är en mångårig favorit i OLW:s dippsortiment. Dippmixen är nummer två på OLW:s topplista över bäst säljande dippmixer. I höst har chipsjätten tagit inspiration från folkets omtyckta dippmix till ett av de nya potatischipsen: Fresh Island Garlic. Chipsen är kryddade med den välkända smaken från dippmixen men nu bland annat med ännu tydligare, krämig vitlökston.

-       Vi har en fantastisk smakkombination i vår folkkära dippmix OLW Fresh Island. Detta tyckte vi var kul att göra ännu mer gott av!  Vi vet även att våra konsumenter gärna dippar ”ton i ton”, alltså kombinerar chipssmak med samma dippsmak. Så nu kan man göra det med ytterligare en favorit från OLW, säger Sofia Johard, Produktchef OLW.

Utöver nya OLW Fresh Island Garlic-chipsen kommer i höst även nyheten Rosépeppar & Lime. Finräfflade potatischips med unik smak av syrlig lime och kryddig rosépeppar.

Chipsen väger 275 gram och lanseras under vecka 34.

Fresh Island Garlic kommer även i 175g.

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Om

Orkla Confectionery & Snacks Sverige AB
Orkla Confectionery & Snacks Sverige AB
Svetsarvägen 15
171 41 Solna

077-1111000

Orkla Confectionery & Snacks Sverige AB är marknadsledare inom kex och snacks med välkända och starka varumärken inom respektive kategori. Bolaget har 700 medarbetare och en omsättning på över en miljard. Huvudkontoret ligger i Solna och företagets anläggningar finns i Filipstad (snacks), Kungälv (kex/kakor) och Nöbbelöv (potatislager). Bolaget är en del av den norska börsnoterade Orkla-koncernen, som är den största leverantören av märkesvaror till dagligvaruhandeln i Norden. Bolagets portfölj omfattar många av Sveriges mest älskade varumärken, som till exempel OLW, Svenska Naturchips, Cheez Doodles, Göteborgs, Ballerina, Singoalla, Brago m.fl.

Följ Orkla Confectionery & Snacks Sverige AB

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Orkla Confectionery & Snacks Sverige AB

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum