Swedish Country BarSwedish Country Bar

Swedish Country Bar presenterar stolt Nicke Borg Homeland

Dela

Nicke Borg till Stockholm 16/11! Efter att ha turnerat över hela världen med Backyard Babies ger sin Nicke ut på en turné i Norden. Giget i Stockholm är i samarbete med oss på Swedish Country Bar!

Nicke Borg
Nicke Borg

Sex, droger och rock ’n’ roll!

I över 30 år har Nicke Borg från Backyard Babies turnerat
över hela världen och levt myten ända in i kaklet. Han har vunnit flertalet grammisar och
andra utmärkelser. Han har turnerat med giganter som AC/DC, Mötley Crüe, Guns 'n'
Roses och Social Distortion. Han har supit och knarkat mer än de flesta.
Idag är Nicke nykter och drogfri sedan 11 år tillbaka, programledare på Rockklassiker och
ständigt aktuell med sin solokarriär och med Backyard Babies.

Missa inte en kväll med en av Sveriges största rockstjärnor när han framför Backyard Babies-låtar i unika akustiska versioner, samt solomaterial från Nicke Borg Homeland och några riktigt coola covers.

Under konserten låter Nicke fansen ställa frågor under en Q&A där du har chansen att ta reda på allt du velat veta om Nicke och det som rör hans karriär. Varför blir han tackad i konvolutet på Guns ’n’ Roses senaste skiva Chinese Democracy? Hur var det att turnera med AC/DC? Hur ser framtiden ut för Backyard Babies?

Innan spelningen värmer Charlie med sin "Club Shootout" publiken med härlig c!ountrymusik   

Media och press maila för att stå på listan till swedishcountrybar@gmail.com

Nyckelord

Bilder

Länkar

Om

Swedish Country Bar
Swedish Country Bar
Brantingsgatan 52
115 35 Stockholm

0709 98 92 04

Med Swedish Country Bar flyttar känslan av Nashville till Stockholm! För alla som uppskattar Countrymusik skapas nu en scen med svenska och internationella countryartister i Stockholm. 

Swedish Country Bar drivs av Jenny Höijer och Tomas Lennberg. Som stora countryentusiaster vill de under opretentiösa former bjuda det främsta inom countrymusik med både Dj:s, ”Rising stars” och etablerade countryartister! En gång per månad presenterar Swedish Country Bar country i olika former och settings.

Följ Swedish Country Bar

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Swedish Country Bar

Swedish Country Bar presenterar Rebecka Sandberg i samarbete med Patricia, scanbox & Sko Uno24.8.2019 13:15:06 CESTPressmeddelande

5/9 spelar nästa stora svenska country/americana stjärna Rebecka Sandberg med band på Patricia i samarbete med oss på Swedish Country Bar & Scanbox som under kvällen kommer att visa en trailer för årets musikfilmen "Wild Rose" med Jessie Buckley i huvudrollen (känd från bl.a. Chernobyl) som har premiär 6/9. Rebecka kommer att framföra två låtar från filmens fantastiska soundtrack.

Årets största countryhelg när Karen Waldrup och Kris Kristofferson kommer till Stockholm4.6.2019 16:12:14 CESTPressmeddelande

Helgen inleds med den store Kris Kristofferson på ett fullsatt Gröna Lund fredagen 7 juni och följs av Karen Waldrup på Patricia, Kajplats 19 den 8 juni Waldrup är en fantastisk countrysångerska med mer än 230 miljoner visningar på sociala medier som vi garanterat kommer få se och höra mycket av i framtiden. Hon kommer till Stockholm som final på en slutsåld europaturné. Kom på hennes meet & Greet 18.30 på däck. Vi lovar en härlig stund!

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum