Swedish Country Bar

Swedish Country Bar presenterar stolt Nicke Borg i samarbete med Patricia

Dela

Nicke Borg till Stockholm 16/11! Exklusiv spelning i samarbete med oss på Swedish Country Bar på Patricia i Stockholm.

Nicke Borg
Nicke Borg

Upplev en av Sveriges största rockstjärnor när han framför Backyard Babies-låtar i unika akustiska versioner, samt solomaterial från Nicke Borg Homeland och några riktigt coola covers.

I samband med konserterna låter Nicke fansen ställa frågor under en Q&A där du har chansen att ta reda på allt du velat veta om Nicke och det som rör hans karriär. Varför blir han tackad i konvolutet på Guns ’n’ Roses senaste skiva Chinese Democracy? Hur var det att turnera med AC/DC? Hur ser framtiden ut för Backyard Babies?

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Nicke Borg
Nicke Borg
Ladda ned bild
Nicke Borg
Nicke Borg
Ladda ned bild
Nicke Borg HOMLAND
Nicke Borg HOMLAND
Ladda ned bild

Länkar

Om

Swedish Country Bar
Swedish Country Bar
Brantingsgatan 52
115 35 Stockholm

0709 98 92 04

Med Swedish Country Bar flyttar känslan av Nashville till Stockholm! För alla som uppskattar Countrymusik skapas nu en scen med svenska och internationella countryartister i Stockholm. 
Swedish Country Bar drivs av Jenny Höijer och Tomas Lennberg. Som stora countryentusiaster vill de under opretentiösa former bjuda det främsta inom countrymusik med både Dj:s, ”Rising stars” och etablerade countryartister! En gång per månad presenterar Swedish Country Bar country i olika former och settings.

Följ Swedish Country Bar

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Swedish Country Bar

Swedish Country Bar presenterar Rebecka Sandberg i samarbete med Patricia, scanbox & Sko Uno24.8.2019 13:15:06 CESTPressmeddelande

5/9 spelar nästa stora svenska country/americana stjärna Rebecka Sandberg med band på Patricia i samarbete med oss på Swedish Country Bar & Scanbox som under kvällen kommer att visa en trailer för årets musikfilmen "Wild Rose" med Jessie Buckley i huvudrollen (känd från bl.a. Chernobyl) som har premiär 6/9. Rebecka kommer att framföra två låtar från filmens fantastiska soundtrack.

Årets största countryhelg när Karen Waldrup och Kris Kristofferson kommer till Stockholm4.6.2019 16:12:14 CESTPressmeddelande

Helgen inleds med den store Kris Kristofferson på ett fullsatt Gröna Lund fredagen 7 juni och följs av Karen Waldrup på Patricia, Kajplats 19 den 8 juni Waldrup är en fantastisk countrysångerska med mer än 230 miljoner visningar på sociala medier som vi garanterat kommer få se och höra mycket av i framtiden. Hon kommer till Stockholm som final på en slutsåld europaturné. Kom på hennes meet & Greet 18.30 på däck. Vi lovar en härlig stund!

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum