Yearwood PR & Productions

SYLVE och Suicide Zero tillägnar musikvideon ”Tänd ett ljus” till de nära 1 600 människor som tar sina liv varje år

Dela

Varje år tar nära 1 600 människor sitt liv i Sverige. SYLVE och Suicide Zero vill tillägna musikvideon med en tolkning av Sveriges mest spelade jullåt till de som kämpar med livet, i hopp om att kunna rädda fler liv. – Hjälp mig och Suicide Zero att dela musikvideon och berätta vem du tänder ett ljus för, så nås fler människor av kunskap som kan rädda liv, säger SYLVE.

Från inspelningen av musikvideon Tänd ett ljus med SYLVE.
Från inspelningen av musikvideon Tänd ett ljus med SYLVE.

– Jag vill med den här musikvideon ge mitt bidrag till Suicide Zeros julkampanj som i år känns viktigare än någonsin, speciellt i tider som dessa då vi är mitt i en pandemi och ofrivillig isolering, vilket gör att ensamheten blir extra påtaglig för många. Ring eller messa den du tror mår dåligt. Tveka inte att höra av dig, det kan rädda liv, säger SYLVE.

Under jul och nyår begås många självmord och SYLVE och Suicide Zero vill uppmana dig som medmänniska att höra av dig till någon du vet mår dåligt. En liten gest som att skicka ett litet sms eller ringa ett samtal kan betyda mer än du anar – det kan rädda liv.

På Suicide Zeros kampanjsida finns tips på hur du kan tackla julhelgen, antingen som medmänniska eller för dig som har det extra tufft. Dela gärna musikvideon och berätta vem du tänder ett ljus för.

https://www.suicidezero.se/jul

Genom att sprida filmen så hjälper du Suicide Zero att nå fler människor med råd och tips på hur du kan agera för att minska risken för självmord.

Organisationen Suicide Zero
Suicide Zero är en ideell organisation som sedan 2013 arbetar för att radikalt minska självmorden i Sverige. Varje år tar nära 1 600 människor sina liv. Det är fyra om dagen. I statistiken döljer sig föräldrar, syskon, barn, grannar, kollegor och vänner. Tiotusentals får varje år beskedet att någon de känner har tagit sitt liv. Vi gör allt för att lyfta frågan, identifiera samhällsbrister och sprida kunskap.

Tänd ett ljus - SYLVE
Fler videor

Nyckelord

Bilder

Från inspelningen av musikvideon Tänd ett ljus med SYLVE.
Från inspelningen av musikvideon Tänd ett ljus med SYLVE.
Ladda ned bild

Länkar

Om

Yearwood PR & Productions
Yearwood PR & Productions

STOCKHOLM

+ 46 70 758 57 78https://www.yearwoodpr.com

Yearwood PR & Productions hjälper dig från grunden med analys, strategi, idéer samt PR- och aktivitetsplaner för att bygga ditt varumärke och skapa uppmärksamhet. Vi hjälper dig att få möjlighet att synas i rätt kanaler för din målgrupp vid rätt tillfälle.

Vi arbetar främst inom musik kultur, nöjesindustri och branscherna restaurang- och krogliv, hotell, mode, styling, inredning och skönhet. Vi har också stor erfarenhet av att planera och genomföra större events och festarrangemang.

Följ Yearwood PR & Productions

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Yearwood PR & Productions

Human Behind The Penis - Ny svensk fotobok med konstnärliga fotografier på kukar9.12.2020 14:17:10 CETPressmeddelande

Human Behind The Penis är en coffee table-bok med fotografier på 106 erigerade penisar. Bakom fotografierna gömmer sig en mångfald av olika personligheter, yrkesgrupper, kroppsformer och livshistorier. Vi får möta allt från kändisar, tv-personligheter, poliser, präster och journalister, till lärare, lokförare och myndighetsföreträdare. De har olika bakgrund, sexuell läggning och livsstil. Men det de har gemensamt är att de alla är porträtterade på samma sätt. Och att de är anonyma.

Human Behind The Penis - New Swedish coffee table-book containing art photography of male dicks9.12.2020 13:50:30 CETPress release

“Human Behind the Penis” is a coffee table-book containing photographs of 106 erected penises. Hiding behind the photos is a variety of different personalities, occupations, body types and stories from life. We get to meet everything from celebrities, tv personalities, cops, priests, journalists, to teachers, train conductors and government officials. They all come from different backgrounds, sexual orientations and lifestyles. What they do have in common is that they are all portrayed in the same way, and that they all are anonymous!

NY JULLÅT: SYLVE i en avskalad cover på Sveriges mest spelade jullåt ”Tänd ett ljus”20.11.2020 06:00:00 CETPressmeddelande

Artisten SYLVE släpper idag en cover på en av våra mest folkkära jullåtar, klassikern ”Tänd ett ljus”. Låten skrevs 1987 av Niklas Strömstedt och Lasse Lindblom och framfördes av gruppen TRIAD, där även Janne Bark ingick. I denna nya version som inte är acapella spelar Mattias Andreasson piano när SYLVE sjunger de välkända textraderna som många av oss kan utantill.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum