PR Direkt

Takläggare i Stockholm sätter press på takläggarbranschen

Dela

Det är inte en helt enkel uppgift att hitta rätt företag om du är på jakt efter en takläggare i Stockholm. Det finns en hel djungel av företag att välja mellan och det kan vara svårt att hitta ett seriöst företag. Roseb AB vill sätta en högre standard på både kvalitet och kraven inom takläggningsbranschen.

Att anlita en seriös takläggare firma är essentiellt när det är dags att byta eller renovera taket. Det viktigaste är att du får ett bra tak och då vill du vara säker på att anlita en seriös takläggare i Stockholm. Är du osäker på vilken takläggare firma i Stockholm du ska anlita, så kan du till exempel kontrollera med Allmänna reklamationsnämnden, för att se om det finns flera missnöjda kunder med ett visst företag. Om det finns ett stort missnöje så, är också risken stor att företaget inte är seriöst och arbetar som de bör. Så undersök hellre en gång för mycket, än en gång för lite. Vaga löften, dåliga hantverk och tak som inte håller längre vill du inte vara med om.

Takläggare i Stockholm - vi är experter inom takläggning och takbyte

Mycket har hänt inom branschen sedan Roseb AB grundades år 1995. Roseb AB har lång erfarenhet av takläggningsbranschen och de har förstått vikten av att vara ett nytänkande företag med fullt fokus på att göra kunderna nöjda. Genom att kombinera toppmoderna produkter och nya tekniker med kvalitetsutförande så utmanar de den traditionella takläggningsbranschen.

De erbjuder alla sina kunder garantiarbeten när de tar del av tjänsterna. Detta innebär att om något problem uppkommer, eller om något behöver rättas till under garantitiden kommer Roseb AB därmed åtgärda detta.

"Det här betyder att vi garanterar att arbetet kommer bli färdig innan överenskommen tid och skulle kunden upptäcka några fel under garantitiden är det vi som är ansvariga gällande korrigeringar. Vi på Roseb fokuserar på att göra våra kunder nöjda, oavsett om det är innan, under eller efter projektet är slutfört", säger Mikael Vestman, Projektledare på Roseb AB

Idag utför de garantiarbeten inom alla slags typer av takarbete såsom takbyte, taksäkerhet, men de utför även många andra tjänster inom tak så som takskottning. RosebAB utför takarbeten i Stockholm med den senaste taksäkerheten, samt att de innehar taksäkerhetskommitténs licens. Alla deras takläggare och taksäkerhetsarbetare har gått CW Lundbergs Taksäkerhetsutbildning vilket är en trygghet för kunderna.

Det är oerhört viktigt med säkerhet och att kunder ställer krav på företag så att de innehar alla nödvändiga certifikat och utbildningar som krävs. Kunder ska känna sig trygg när de anlitar ett takläggarföretag.

Roseb AB utför för närvarande kostnadsfri konsultation och inspektion av ditt projekt, och erbjuder även möjligheten att åka ut till dig för en grundlig inspektion av taket.

Om företaget

Roseb AB är en fullservice tak- och fasadläggningsfirma som har funnits i branschen sedan 1995. Med ett stort utbud av tjänster som sträcker sig från takrenovering, taksäkerhet, takmålning, fönsterrenovering, fasadrenovering, fasadmålning och totalentreprenad så garanterar vi ett perfekt utförande av varje projekt.

 

Kontaktperson:

Mikael Vestman, Projektledare på Roseb AB

Tel: 08-17 90 90 / Mobil: 070-236 26 19

Email: info@roseb.se 

Hemsida: https://rosebab.com/

Om

PR Direkt
Flaggan 1338
11674 Stockholm

010-551 75 00https://prdirekt.se/

PR Direkt hjälper företag och organisationer med PR och pressmeddelanden. Vi ser till så att viktiga nyheter får rätt spridning.

 

Följ PR Direkt

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från PR Direkt

Företagens IT säkerhet är mer hotad än någonsin när personal i större utsträckning jobbar hemma10.7.2020 13:13:06 CESTPressmeddelande

Många företag saknar helt eller delvis skydd mot den ökade storm av cyber-angrepp som organisationer utsätts för i skuggan av Covid-19 pandemin. Bristande kontroll då många anställda arbetar på distans, i kombination med förändringar i anställdas beteende när de jobbar hemma, bidrar till den ökade digitala säkerhetsutmaning som företag står inför just nu.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum