Pressmeddelande Direkt

Takläggare i Stockholm sätter press på takläggarbranschen

Dela

Det är inte en helt enkel uppgift att hitta rätt företag om du är på jakt efter en takläggare i Stockholm. Det finns en hel djungel av företag att välja mellan och det kan vara svårt att hitta ett seriöst företag. Roseb AB vill sätta en högre standard på både kvalitet och kraven inom takläggningsbranschen.

Att anlita en seriös takläggare firma är essentiellt när det är dags att byta eller renovera taket. Det viktigaste är att du får ett bra tak och då vill du vara säker på att anlita en seriös takläggare i Stockholm. Är du osäker på vilken takläggare firma i Stockholm du ska anlita, så kan du till exempel kontrollera med Allmänna reklamationsnämnden, för att se om det finns flera missnöjda kunder med ett visst företag. Om det finns ett stort missnöje så, är också risken stor att företaget inte är seriöst och arbetar som de bör. Så undersök hellre en gång för mycket, än en gång för lite. Vaga löften, dåliga hantverk och tak som inte håller längre vill du inte vara med om.

Takläggare i Stockholm - vi är experter inom takläggning och takbyte

Mycket har hänt inom branschen sedan Roseb AB grundades år 1995. Roseb AB har lång erfarenhet av takläggningsbranschen och de har förstått vikten av att vara ett nytänkande företag med fullt fokus på att göra kunderna nöjda. Genom att kombinera toppmoderna produkter och nya tekniker med kvalitetsutförande så utmanar de den traditionella takläggningsbranschen.

De erbjuder alla sina kunder garantiarbeten när de tar del av tjänsterna. Detta innebär att om något problem uppkommer, eller om något behöver rättas till under garantitiden kommer Roseb AB därmed åtgärda detta.

"Det här betyder att vi garanterar att arbetet kommer bli färdig innan överenskommen tid och skulle kunden upptäcka några fel under garantitiden är det vi som är ansvariga gällande korrigeringar. Vi på Roseb fokuserar på att göra våra kunder nöjda, oavsett om det är innan, under eller efter projektet är slutfört", säger Mikael Vestman, Projektledare på Roseb AB

Idag utför de garantiarbeten inom alla slags typer av takarbete såsom takbyte, taksäkerhet, men de utför även många andra tjänster inom tak så som takskottning. RosebAB utför takarbeten i Stockholm med den senaste taksäkerheten, samt att de innehar taksäkerhetskommitténs licens. Alla deras takläggare och taksäkerhetsarbetare har gått CW Lundbergs Taksäkerhetsutbildning vilket är en trygghet för kunderna.

Det är oerhört viktigt med säkerhet och att kunder ställer krav på företag så att de innehar alla nödvändiga certifikat och utbildningar som krävs. Kunder ska känna sig trygg när de anlitar ett takläggarföretag.

Roseb AB utför för närvarande kostnadsfri konsultation och inspektion av ditt projekt, och erbjuder även möjligheten att åka ut till dig för en grundlig inspektion av taket.

Om företaget

Roseb AB är en fullservice tak- och fasadläggningsfirma som har funnits i branschen sedan 1995. Med ett stort utbud av tjänster som sträcker sig från takrenovering, taksäkerhet, takmålning, fönsterrenovering, fasadrenovering, fasadmålning och totalentreprenad så garanterar vi ett perfekt utförande av varje projekt.

 

Kontaktperson:

Mikael Vestman, Projektledare på Roseb AB

Tel: 08-17 90 90 / Mobil: 070-236 26 19

Email: info@roseb.se 

Hemsida: https://rosebab.com/

Om

Pressmeddelande Direkt
Pressmeddelande Direkt
Gamla Södertäljevägen 4
129 55 Hägersten

010-551 75 00https://pressmeddelandedirekt.se/

Pressmeddelande Direkt hjälper företag att nå ut till Sveriges medier.

Följ Pressmeddelande Direkt

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Pressmeddelande Direkt

Letsbuyit.se - ny webbportal med köpguider11.12.2019 09:36:31 CETPressmeddelande

Det svenska affiliateföretaget Lavén IT AB har lanserat en ny webbportal som riktar sig till hela familjen. Letsbuyit.se lämnar beta-stadiet och lanserar sin webbtjänst officiellt i Sverige. På sidan presenteras fakta, information och köpguider kring bl.a. barn- och babyprodukter. ”Letsbuyit.se är vår största satsning, och kompletterar väl vår tidigare affiliate-portfölj”, säger Tomaz Lavén, grundare av Lavén IT AB. - Vårt mål är att Letsbuyit ska bli en av de större köpguiderna i Sverige inom barn- och babyprodukter. För att lyckas med detta kommer vårt huvudfokus att ligga på bra innehåll samt sökmotoroptimering, även kallat SEO. - Vi jobbar långsiktigt med att skapa bra innehåll i våra köpguider samt med sökmotoroptimering. Det här är något som tar lång tid. Vi räknar med att de största effekterna av det jobb vi lägger ner nu kommer att ge resultat först om ca. 6-12 månader, säger Tomaz. - Vi ser att intresset för barnprodukter ökar för varje år. Föräldrar eftersöker kvalitativ info

Nischaktörer ökar konkurrensen inom finansbranschen1.12.2019 09:00:00 CETPressmeddelande

Finansbranschen har utvecklats enormt mycket de senaste årtiondena. Branschen har gått från att vara en tämligen stel struktur för finansiering av företag och bostäder till att bli en bransch som är mycket aktiv och ger flexibla kreditlösningar till konsumenter. Finansmarknaden har nu drag av hur den såg ut på det glada 80-talet och det skrämmer Riksbanken och Finansinspektionen som kommer ihåg fastighetskrisen, kronkrisen och den lågkonjunktur som följde på 90-talet. Men trots ökade regleringar finns det ingenting som nu tyder på någon särskild avmattning när det gäller hushållens lånande. Fintech En helt ny företeelse på marknaden är det som kallas för ”fintech”. Detta är företag som kombinerar teknik med finans. I denna grupp av företag finns det enormt många framgångssagor. Det är företag som utnyttjat modern teknik för skapa en modern finansiell tjänst. Vipbanks.se är ett exempel på ett företag som genom att använda modern teknik kunnat introducera en mycket raffinerad teknik för

EM-fotboll.se lanserar reseguide som hjälper fansen till EM30.11.2019 22:55:25 CETPressmeddelande

Fotbollssajten Em-fotboll.se har sedan starten 2013 växt till en sajt som återkommande följer de svenska fotbollslandslagens deltagande i EM. Bevakningen av herrarnas EM-kval under året som gått har varit en stor succé och nu blickar de fram mot en sommar med ännu mer fotboll. Sveriges avancemang till mästerskapet har skapat stor glädje hos fansen som redan nu letar information om de tolv värdstäderna.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum